Ara transfer döneminin son günlerinde çalışmalarına hız veren Beşiktaş, eski futbolcusu Cenk Tosun'u kadrosuna kattı. Golcü futbolcu, İstanbul'a gelerek siyah beyazlı formayı tekrardan giydi.

İngiltere'den özel bir uçakla Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne gelen Cenk Tosun'a ailesi de eşlik etti.

"GAZİANTEPSPOR'DAN GELDİĞİMDE DUYDUĞUM HEYECANIN AYNISINI YAŞIYORUM"

Havalimanı çıkışında basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan 29 yaşındaki futbolcu, "Gaziantepspor'dan Beşiktaş'a geldiğimde duyduğum heyecanın aynısını yaşıyorum. Dört gözle takım arkadaşlarımla buluşup bu şanlı formayı yine terletmek için sabırsızlanıyorum. Yuvama, evime döndüm sonuçta. Ben çok heyecanlıyım ve taraftarlar da heyecanlı olsun. Kuşkuları olmasın, her zaman sahada yüzde yüzümü vereceğimin sözünü veriyorum." diye konuştu.

INSTAGRAM'DAN PAYLAŞTI

Cenk, Instagram'daki hesabından yaptığı paylaşımda, Beşiktaş formasıyla kupa kaldırdığı bir fotoğrafa yer vererek, "Yeniden tarih yazmaya hazır mıyız?" ifadelerini kullanıp, siyah-beyazlı kulübün resmi hesaplarını etiketledi.

FORMAYI GİYDİ

Beşiktaş Kulübü'nün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Cenk Tosun'un siyah beyazlı formayı giydiği fotoğraflar kullanılarak, "Çok özlemişiz" ifadelerine yer verildi.

Cenk Tosun, 2014-2015, 2015-2016, 2016-2017 ile 2017-2018 sezonunun ilk yarısı olmak üzere toplamda 3,5 sezon Beşiktaş'ta forma giydi. Tecrübeli futbolcu, 142 resmi müsabakada 64 kez fileleri havalandırdı. Cenk, 2018 Ocak'ta 22,5 milyon avro bonservis ücretiyle Everton'a transfer olmuştu.