Devre arasında Beşiktaş'tan ayrılarak Fulham'ın yolunu tutan Ryan Babel, geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamayla şu ana kadar kendisine ulaşan en iyi transfer teklifinin Galatasaray'dan geldiğini söylemişti.

Bu açıklamanın ardından sarı-kırmızılı kulübün transferi resmen duyurması beklenirken Hollandalı futbolcunun son haftalarda yaptığı paylaşımlar işi adeta yılan hikayesine döndürmüştü.

Son olarak resmi Twitter hesabından paylaştığı "Geleceğim hakkında hiç kimsenin beklemediği hatta benim bile beklemediğim bir karar alabilirim." mesajıyla kafaları iyice karıştıran futbolcunun geleceğiyle ilgili hareketli günler yaşanıyor.

32 yaşındaki sol kanat oyuncusunun Cim Bom'a gelip gelmeyeceğinin bu hafta netlik kazanması beklenirken Hollanda'dan Babel'in geleceği hakkında gelen bir açıklama gündeme bomba gibi düştü. 

Yıldız ismin Ajax'tan eski takım arkadaşı olan Steven Pienaar, FOX Sports Hollanda'da yayınlanan Voetbalzomer programında bonservisi elinde olan oyuncunun yeni takımıyla ilgili sorulara şu şekilde yanıt verdi:

"Babel'in Ajax'a geri döneceğini umuyorum. Şu anda formda kalmakla meşgul olduğunu biliyorum. Çalışmalarına kesinlikle devam edecektir. Umuyorum ki evine dönecektir. Bu, çok güzel olur."

Kaynak: Fanatik