Bu sezon kadroyu baştan aşağı yenileyecek Fenerbahçe'de Jeremain Lens'in alternatifi bulundu.. 

Yaşanan iki flaş gelişmeyi yayıncı kuruluşun Fenerbahçe muhabiri Alper Yemeniciler aktardı.

Alper Yemeniciler sarı-lacivertlilerin Kolombiyalı eldiven Ospina'nın transferi için Arsenal Kulübü'yle her konuda anlaşma sağladığını açıkladı. Yemeniciler ayrıca Monaco forması giyen kanat oyuncusu Nabil Dirar'ın transferinde de sona yaklaşıldığını söyledi.

Oyuncu ve kulübü ile prensip anlaşmasına varan sarı lacivertliler, bu transferi kağıda dökmek için de harekete geçmiş durumda.

1986 doğumlu Faslı oyuncu bu sezon Fransa Liginde 18, Şampiyonlar Liginde 11 maçta Monaco Formasını giydi. İngiltere ve Fransa'dan da teklifler alan Dirar'ın Fenerbahçe'den gelen teklifi daha uygun bulduğu gelen iddialar arasında.

OSPİNA DA GELİYOR

Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak takımı kurmak için çalışmalara başlayan Fenerbahçe, Arsenal’ın Kolombiyalı kalecisi David Ospina'yı kadrosuna katıyor.

Yemeniciler "Fenerbahçe, Ospina ve Arsenal ile her konuda anlaştı. Sürpriz olmazsa Ospina Fenerbahçe'de" ifadelerini kullandı.

NABİL DİRAR

5 sezondur Monaco forması giyen Cezayirli Nabil Dirar asistleriye ön plana çıkıyor. Fransız ekibiyle bu sezon 18'i ilk 11'olmak üzere 33 maça çıkan Dirar 1 gol atarken 4 de asist yaptı. 31 yaşındaki oyuncu geçen sezon da Monaco formasıyla 2 gol, 10 asist kaydetmişti.

SON MAÇLARDA SAĞ BEKTE OYNADI

Monaco Teknik Direktörü Jardim sağ kanatta görev yapan Dirar'a son maçlarda sağ bekte görev vermişti.

FORMA ŞANSI BULAMADI

Son Dünya Kupası'ndaki performansıyla Arsenal'e transfer olan ancak forma şansı bulamayan Ospina bu sezon sadece 2 lig maçına çıktı. Tecrübeli eldiven bu sezon ayrıca 8 Şampiyonlar Ligi ve 4 FA Cup maçında Arsenal kalesini korudu.