Anadolu Efes, Turkish Airlines EuroLeague 21. hafta maçında Real Madrid'e konuk olacak. 24 Ocak Cuma günü (bugün) 23:00’te Wizink Center’da oynanacak mücadele beIN Sports 3 tarafından canlı yayınlanacak.

Avrupa arenasındaki 679. maçına çıkacak olan takımımız, bugüne kadar Avrupa kupalarında oynadığı 678 karşılaşmada 381 galibiyet ve 297 yenilgi aldı.

2001-02 sezonundan itibaren katıldığı Turkish Airlines Euroleague’de ise 431. maçına çıkacak olan Anadolu Efes, bu kupada bugüne kadar oynadığı 430 karşılaşmada 224 galibiyet ve 206 yenilgi (galibiyet yüzdesi: % 52,1) elde etti.

Anadolu Efes ile Real Madrid, Avrupa kupalarında bugüne kadar 31 kez karşılaşırken, takımımız sekiz galibiyet ve 23 mağlubiyet elde etti. İki ekip arasında FIBA organizasyonlarında oynanan iki maçta takımımız bir galibiyet ve bir mağlubiyet elde ederken, Turkish Airlines Euroleague’de iki takım arasında oynanan 29 karşılaşmada takımımız yedi galibiyet ve 22 mağlubiyet elde etti.

İki ekip arasında ligin ilk yarısında Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı takımımız 76-60 kazanmıştı.

Turkish Airlines Euroleague’in 20. haftasında Anadolu Efes, Fransa’nın LDLC Asvel Villeurbanne takımını Sinan Erdem Spor Salonu’nda 101-74 mağlup etmiş, Real Madrid ise Khimki deplasmanında 102-94 yenilmişti. Euroleague’de 20. haftanın ardından Anadolu Efes 17 galibiyet ve üç mağlubiyet ile birinci, Real Madrid ise 15 galibiyet ve beş mağlubiyet ile ikinci sırada yer alıyor.

Real Madrid - Anadolu Efes maçı Bein Sports 3 izle. Real Madrid - Anadolu Efes maçı şifresiz izle. Real Madrid - Anadolu Efes maçı bedava izle.

Real Madrid - Anadolu Efes canlı izle. Real Madrid - Anadolu Efes Bein Sports 3 izle. Real Madrid - Anadolu Efes TV maç izle. Real Madrid - Anadolu Efes canlı maç izle. Şifresiz Real Madrid - Anadolu Efes maçı izle. Kesintisiz Real Madrid - Anadolu Efes maçı izle. Real Madrid - Anadolu Efes bedava maç izle

Real Madrid - Anadolu Efes Justin TV izle, Real Madrid - Anadolu Efes izle, Selçuksports izle, Justin TV, Jestyayın, Fİİsports TV, netspor, taraftarium24, sopcast, trgoals, acestream gibi bazı platformlarda canlı maç yayınları yer almakta. Ancak okuyucularımıza korsan medyalardan canlı yayın takip etmelerini önermiyoruz.

BU YAYINLAR TAMAMEN YASA DIŞI VE KORSAN!

YASAL VE LEGAL OLARAK CANLI MAÇ YAYINI İZLEYEBİLEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYABİLİRSİNİZ...

REAL MADRİD - ANADOLU EFES MAÇINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN