Süper Toto Süper Lig Lefter Cemil Usta Sezonu ilk haftasında Galatasaray, Süper Lig'in yeni ekiplerinden Yukatel Denizlispor deplasmanda kozlarını paylaşacak. Mustafa Cengiz başkan; Teknik Direktör Fatih Terim olarak takımın başında olacak ve Süper Lig ekibi yeni olması nedeniyle bu maça yoğun bir ilgi olacak. Her iki takımında bu maçı kazanmak istiyor. Denizlispor ise tek hedefi ligin güçlü ekiplerinden Galatasaray'ı mağlup etmenin peşinde...

DENİZLİSPOR GALATASARAY MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?
Denizlispor - Galatasaray cuma bu akşamı 20:30'da Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanacak. Mücadeleyi Abdulkadir Bitigen yönetecek. Müsabaka beIN SPORTS 1 kanalından naklen yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detaylar kanalmaras.com'da...

Denizlispor - Galatasaray muhtemel 11'ler...

Yukatel Denizlispor: Tolgahan Acar, Oğuz Yılmaz, Lopes, Mustafa Yumlu, Bergdich, Mbamba, Zeki Yavru, Sedat Şahintürk, Recep Niyaz, Burak Çalık, Rodallega.

Galatasaray: Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Nagatomo, Ryan Donk, Jean Michael Seri, Belhanda, Jimmy Durmaz, Adem Büyük, Ryan Babel.

Denizlispor'da cezalı ya da sakat oyuncu bulunmuyor.

Konuk ekip Galatasaray'da geçtiğimiz sezon sakatlanan Emre Akbaba dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Sofiane Feghouli'nin ise hafta içinde gerçekleştirilen operasyonla böbrek taşı alındı. Kadroda yer alıp almayacağı henüz belli değil.

Cezalı olan teknik direktör Fatih Terim, maçta takımının başında bulunmayacak.  Sarı kırmızılı takımda yardımcı antrenör Hasan Şaş da cezalı olduğu için müsabakada yedek kulübesinde yer alamayacak.

DENİZLİSPOR GALATASARAY MAÇIN LİNKİ
Denizlispor güçlü rakibi karşısı Galatasaray mücadelesini takip etmeyen taraftarlar arama motorlarında yoğun olarak maçın linkini arıyor. Maç linki maç saatinde burada olacak.