TFF Süper Lig'de 31. haftanın sonucu en çok merak edilen maç geldi çattı... Galatasaray, Türk Telekom Stadyumu'nda şampiyonluk adaylarından Trabnzonspor'u konuk ediyor. 21:00'de başlayacak maçı FIFA kokaratlı hakem hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Zorlu derbide sarı-kırmızılılarda eksikler can sıkıyor. Mülera,  Lemina, Falcao ve Andone sakat. Adem Büyük ise cezalı. Onyekuru takımdan ayrıldığı için yok. Cezaları biten Mariano ile Ahmet Çalık ve iyileşen Marcao ise oynayacak duruma geldi.

Rakip Trabzonspor'da ise cezalı olan Joao Pereria ile Majid Hosseini bu maçta oynamayacak. Ekuban, Abdulkadir Parmak ve Anthony Nwakaeme iyileşti. Üç isim de forma giyebilecek duruma geldi. Sezonun ilk yarısında oynanan maç Sörloth ve Nagatomu'nun karşılıklı golleriyle 1-1 sona ermişti. Ligede Galatasraray 5 maçtır kazanamıyor raki Trabzonspor ise tam 14 maçtır yenilmiyor. Maç öncesi Galatasaray 26 golle ligin en az gol yiyen takımı konumda. Trabzonspor ise bulduğu 65 golle en skorer ekip olmayı başardıç Kritik müsabaka nefesleri kesecek. 

Futbolseverler arama motorlarında merakla Galatasaray Trabzonspor maçı şifresiz mi yayınlanacak? Sorusunun yanıtlarını yoğun şekilde araştırmaya devam ediyor. Peki, Süper Lig GS TS maçı şifresiz yayınlanacak mı? İşte detaylar…

GALATASARAY TRABZONSPOR DERBİ MAÇI ŞİFRESİZ Mİ YAYINLANACAK?
Maç beIN Sports ekranlarında yayınlanacak. Bu maçı izlemek için beIN Connect'e üye olmanız gerekmektedir.