6 yıl aradan sonra Süper Lig’e geri dönen Sarı-Lacivertliler’in toplam takım bütçesinin değeri neredeyse Fenerbahçe’de bir oyuncunun maliyetine eşit değerde.

Öyle ki, transferde bonservisi elinde olan oyunculara yönelen, buna rağmen kadrosuna kaliteli yabancıları kazandırmayı başaran Ankaragücü Süper Lig’de fırtınalar estiren bu takımı toplamda 7 milyon Euro’ya kurdu. 

Yani bu rakam Fenerbahçe’nin oyuncu ücreti hariç Jailson ve Frey'in kulüplerine ödenen rakamla aynı.

Tek kuruş bonservis yok!

Fenerbahçe karşısında müthiş bir performans ortaya koyan, istatistiklerde maçın yıldızı olarak öne çıkan Djedje’yi bonservissiz, yalnızca 650 bin Euro’ya renklerine bağlayan Sarı-Lacivertliler’de Cerci, Bifouma, Mokhtar, El Kabir gibi yıldız isimler de bedelsiz olarak takıma kazandırıldı.

İsmail Kartal’a hoca dayanmıyor!

Ankaragücü’nün hocası İsmail Kartal’ın 10 haftada çarpıcı bir istatistiği ortaya çıktı. Öyle ki Ankaragücü’nün yendiği 3 teknik adamın görevine son verildi. İlk olarak 5. haftada Akhisarspor’u sahasında 1-0 yendikten sonra Susic’in gönderilmesine neden olan İsmail Kartal, ardından Erzurumspor’u da deplasmanda 0-1 yendi ve bu kez de Mehmet Altıparmak’la yollar ayrıldı. Kartal’ın son kurbanı ise Cocu oldu.

Kaynak:Fanatik