Kahramanmaraşspor'un Uşakspor karşısında aldığı galibiyet sonrası açıklamada bulunan Kahramanmaraşspor'un yeni teknik adamı Bülent Akan, ''İlk maçlar genellikle zor olur. İlk yarı oynadığımız oyunla farkı açmamız gerekiyordu ama yapamadık. 2. Devre özellikle 75 dk sonra anlamsızca skoru koruma iç güdüsü ile geri yaslandı takım rakibin golünden sonra geri dönüşü yapıp kazanmamız önemliydi. Mücadelelerinden ve galibiyetten dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum.

Oyuncularım bu maçta belirgin bir şekilde taktik disiplinine ve sistemimize bağlı kalarak mücadele ettiler. Göreve geldiğimiz günden beri kendi alışkan oldukları düzenden istediğimiz seviyeye çekme gayretini sahada oyuncularımızdan gördük, felsefemiz bireyselin değil takımın ve sistemin başarılı olabileceğiydi ve bu bilinci amaç edinerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Teknik ekibimle birlikte ciddi mesai harcıyoruz bununda sonuçlarını görmeye başladık. Aldığımiz galibiyeti büyütmemeliyiz. Her maçı kendi içinde değerlendirip devamını getirmemiz gerekiyor. Güzel olan birşey daha taraftarımızın maçta nasıl bir oyun oynadığımızı görmeleri takımımıza desteklerini hergecen gün artıyor. Taraftarlarımızın varlıkları bizleri mutlu ediyor ve güç veriyor. Bu bütünlüğümüz devam ettiği sürece Başkanımız, yönetimimiz, oyuncularımız, taraftarlarımız ve basınımızla güzel işler başarabiliriz'' dedi.