Boluspor - Adana Demirspor maçını canlı izlemek isteyen futbol severler maçı canlı izleyebilecekleri kanalları araştırıyorlar. TFF 1. Lig'in 2. haftasında Boluspor ile Adana Demirspor 3 puan için mücade verecek. Peki, Boluspor Adana Demirspor maçı hangi kanalda yayınlanacak? Mücadele beIN Sports kanalından canlı izlenebilecek. İşte Boluspor Adana Demirspor maçı hakkında merak edilenler...

23 Ağustos Cuma günü saat 20:00'da başlayacak mücadele beIN Sports'tan canlı olarak yayınlanacak. İki takım arasında oynanacak mücadeleyi Ramazan Keleş yönetecek. Keleş'in yardımcılıklarını Selahattin Altaylı ve Cemil Tunç yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Alpaslan Şen olacak.

BOLUSPOR - ADANA DEMİRSPOR TFF 1. LİG PUAN DURUMU

Spor Toto Süper Lig 2019/2020 Sezonu 2. hafta mücadelesinde, 3 puan 2 averaj ile 3. sırada yer alan Adana Demirspor,  1 puan -1 averaj ile 11. sırada yer alan Boluspor ile karşı karşıya geliyor.

Boluspor ile Adana Demirspor takımlarının aralarında yaptıkları son 10 karşılaşmada, Boluspor 7 galibiyet alırken, Adana Demirspor ise 3 galibiyet aldı.

Her iki takımda da sakat veya cezalı oyuncu bulunmamaktadır.

HANGİ STADYUMDA OLACAK?
Maç, 8 bin 456 kişi kapasiteli Bolu Atatürk Stadyumu'nda oynanacak.

BEIN SPORTS YAYIN AKIŞI 23 AĞUSTOS 2019 CUMA - BEIN SPORTS CANLI YAYIN
Maçı canlı olarak izlemek için Digitürk abonesi veya Digitürk Play koduna sahip olmanız gerekmektedir.