Teknik direktör Abdullah Avcı’nın isteği doğrultusunda kadroya genç ve yerli alternatifler kazandırmak için girişimlerini sürdüren yönetim, son olarak belirlediği isimler üzerine yoğunlaştı.

Başkan Orman iki isim için İngiltere'ye çıkarma yaparken, İkinci Başkan Serdal Adalı’nın bizzat yönettiği görüşmelerde ise siyah-beyazlıların ilk hedefi; Eskişehirspor’dan Mehmet Özcan oldu.

Genç ön libero için Es Es’le pazarlıklarına devam eden siyah-beyazlıların, bu oyuncu için 600 bin euroyu gözden çıkardığı konuşuluyor. 21 yaşındaki futbolcu da ayrılmak için pazarlıkların tamamlanmasını bekliyor. 

Kartal, gençleştirme operasyonu kapsamında Sivassporlu Emre Kılınç’ı da listesinde tutmaya devam ediyor. Yiğidolar’ın 3 milyon euroluk talepte bulunduğu 24 yaşındaki sol kanat oyuncusu için Beşiktaş’ın son olarak 1.5 milyon euroya kadar çıktığı ve kadrosundan oyuncu önerdiği ifade edildi.

Beşiktaş yönetimi, Kevin N'Koudou’nun kiralanması için de Premier Lig ekibi Tottenham'la prensip anlaşmasına vardı. Fransız sol kanat, geçen sezon kiralık olarak Monaco'nun formasını giydi.

N'Koudou 2016-2017 sezonunda Marsilya'daki performansıyla tüm dikkatleri üzerine çekmişti. 24 yaşındaki oyuncu, Fransız ekibinde forma giydiği 41 maçta 10 gol atıp, 5 asist yapmıştı.

Sakat olan Burak Yılmaz'a alternatif arayan siyah-beyazlı takımda Başkan Fikret Orman, takımın eski golcüsü Cenk Tosun'la da anlaşmaya vardı. Milli golcünün yarın İstanbul'a gelmesi ve kiralık olarak takıma katılması bekleniyor.