Beşiktaş’ın hocası, Kagawa ile ilgili övgü ve haberlerin lig karşılaşmasının önüne geçmesinin sıkıntısını yaşıyor. Futbolcularıyla toplantı yapan tecrübeli teknik adam ciddi uyarılarda bulundu. Siyah-beyazlı oyuncular da, “Ligde çok kritik bir döneme girdik. Artık bireylerin değil takımın başarısı gündemde olmalı” diye konuştu.

Antalyaspor deplasmanında elde ettiği 6-2’lik galibiyetle bir anda farklı bir havaya giren Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Şenol Güneş, Shinji Kagawa rüzgarı nedeniyle Bursaspor maçının geri planda kalmasının sıkıntısını yaşıyor. Japon yıldızın attığı gollerin hem Türkiye’de hem de dünyada büyük yankı bulmasının Bursaspor maçının önüne geçmesini istemeyen Güneş bu yüzden tüm takıma uyarılarda bulundu.

Futbolcularıyla yaptığı toplantıda başarının önce takım olmaktan geçtiğini hatırlatan Güneş’in, “İyi bir çıkış ve iyi bir hava yakaladık ama artık ayakların yere basması lazım. Önümüzde çok kritik bir Bursaspor maçı var. Antalyaspor galibiyetini artık unutalım. Şu aralar gündem başka olabilir ama bizim tek gündemimiz Bursaspor” diye konuştuğu ortaya çıktı.

FUTBOLCULAR DA RAHATSIZ!

Shinji Kagawa ile ilgili övgü ve haberlerin sürekli gündemde kalması karşısında takımı bir an önce Bursaspor maçına odaklamak isteyen Şenol Güneş’in yanı sıra bazı futbolcuların da bu durumdan rahatsız olduğu belirtildi. 

Antalya’da takım olarak kazandıklarını belirterek bazı isimlerin ön plana çıkarılmaması gerektiğini kendi aralarında dile getiren siyah-beyazlıların, “Ligde çok kritik bir döneme girdik. Artık bireylerin değil, takımın başarısı konuşulmalı. Bu yarışı sonuna kadar kovalamamız gerek. Ligi bitirebileceğimiz en iyi yerde noktalamalıyız. Bursaspor karşısında puan kaybedersek, Antalya maçını kazanmamış olmamızın bir faydası olmaz” ifadelerini kullandıkları aktarıldı. Bu arada Kagawa’nın da sürekli olarak bu galibiyeti takım olarak elde ettiklerini ve kendi attığı goller için de arkadaşlarına teşekkür ettiği bildirildi.

Kaynak: Skorer