Geçtiğimiz hafta ligdeki ilk galibiyetini Göztepe karşısında alan Beşiktaş 3. hafta konuk ettiği Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldı.

OĞULCAN İLK ŞUTUNDA GOL İLE TANIŞTI

Maça hızlı başlayan Siyah-Beyazlılar, kanatlardan Caner Erkin ve Gökhan Gönül'ün ortalarıyla tehlike yarattı.

Orta sahada yaptığı preslerle rakibi Çaykur Rizespor'un atağa çıkmasını engelleyen Beşiktaş, 37. dakikada Karadeniz ekibinin kontra atağını durduramayıp Oğulcan Çağlayan'ın attığı golle 1-0 geriye düştü. Golden sonra pek bir varlık gösteremeyen Kara-Kartal ilk yarıyı 1-0 geriden bitirdi.

VİDA BERABERLİĞİ GETİREN İSİM OLDU

İkinic yarıya iki değişiklikle çıkan Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup yerini yeni transfer Douglas'a, Tyler Boyd ise yerini bir başka yeni transfer N'Koudou'ya bıraktı.

Değişikliklerle beraber oyunun hakimiyetini de alan Sİyah-Beyazlılar aradığı golü 53. dakikada sol kanattan Caner Erkin'in ortasını gol yapan Vida kaydetti.

Beraberliği yakalayan Beşiktaş N'Koudou'nun sol kanattaki etkili oyunuyla bir çok atak üretti. Ancak Çaykur Rizespor kalecisi Gökhan Akkan gole izin vermedi. 

Çaykur Rizespor'un 90+8. dakikadaki hızlı atağında top direkten döndü, maç 1-1'lik beraberlikle tamamlandı.

Beşiktaş, Süper Lig'in 4. haftasında, 15 Eylül Pazar günü Gazişehir Gaziantep deplasmanına çıkacak; Çaykur Rizespor ise aynı gün evinde Göztepe'yi konuk edecek.

YENİ TRANSFER ELNENY TRİBÜNDE

Beşiktaş'ın yeni transferi Mohamed Elneny karşılaşmayı tribünden takip etti. Arsenal'den 1 sezonluğuna kiralanan Elneny bu sabah sağlık kontrollerinden geçmiş ve transferi resmen açıklanmıştı..