UEFA Şampiyonlar Ligi’nde tarihi bir sezon yaşayan temsilcimiz Beşiktaş, sahasında Monaco'yu konuk etti.

İlk 3 maçını kazanan Kara Kartal, geri düştüğü karşılaşmada yıkılmadı ve Fransız rakibiyle 1-1 berabere kaldı. Kazanma serisi bozulan Şenol Güneş'in öğrencileri yine de 1 puanı hanesine yazdırdı ve puanını 10'a yükseltip yenilmezliğini sürdürdü. Monaco'nun golünü Lopes atarken, Beşiktaş'ın golünü Cenk Tosun kaydetti.

ŞENOL GÜNEŞ'TEN TALISCA'YA KESİK
Teknik direktör Şenol Güneş, son dönemde performansında düşüş yaşayan ve eleştiri oklarının hedefinde olan Anderson Talisca'yı yedek kulübesine çekti. Brezilyalı yıldız Talisca'nın yerine, formayı Tolgay Arslan'a kaptıran ve Aytemiz Alanyaspor maçı öncesi bir süre mücadelelere yedek kulübesinde başlayan Oğuzhan Özyakup, ilk 11'de kendisine yer buldu. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DA KARŞILAMAYI İZLEYECEK
Beşiktaş'ın Monaco ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi karşılaşmasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan locada takip etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşık Bak da stattaki yerini aldı.

SİYAH-BEYAZLILAR BU MAÇI KAZANIRSA, REKOR GELECEK
Beşiktaş'ın Monaco'yu Vodafone Park'ta mağlup etmesi halinde, siyah-beyazlı takım Kupa 1'de 4'te 4 yapan ilk Türk takımı olarak tarihe geçecek. Beşiktaş ayrıca bu mücadeleyi kazandığı takdirde, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turuna kalmayı da garantileyecek.

GÖZTEPE TEKNİK DİREKTÖRÜ TAMER TUNA DA TRİBÜNDE 
Süper Lig 11'inci hafta mücadelesinde hafta sonu Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Göztepe'de teknik direktör Tamer Tuna da karşılaşmayı tribünden takip etti.

KAPALI GİŞE!
Siyah-beyazlı taraftarlar, Monaco karşılaşmasına büyük ilgi gösterdi. Beşiktaş tarihinin en önemli karşılaşmalarından biri olan Monaco maçı için siyah-beyazlı taraftarlar satışa çıkan tüm biletleri tüketti.