Süper Ligde 2021 yılının ilk derbisi bugün Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak. Vodafone Park'ta oynanacak maç, saat 19:00'da başlayacak. Nefesleri kesecek karşılaşmayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Ligin geri kalan bölümünde 17'şer maç oynayan iki takımdan Beşiktaş, 35 puan ve averaj farkıyla lider, Galatasaray 33 puanla dördücü sırada yer alıyor.

-2 dereceyle yoğun kar yağışı altında oynanması beklenen derbi maçta ev sahibi Beşiktaş'ta sarı kart cezalısı olan Welinton forma giyemeyecek. Galatasaray'da ise sakatlıkları bulunan Falcao ve Emre Taşdemir ile Yılbaşı gecesinde fişek patlaması sonucu yaralanan Omar oynayamacak. Sarı-kırmızılılarda sakatlığı geçen Feghouli görev verildiği takdirde oynayabilecek.

Öte yandan bu keyifli maçı takip etmek isteyen futbol tutkunları arama motorlarında yoğun olarak Beşiktaş Galatasaray canlı izleme linki ile ilgili araştırmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Siz değerli okurlarımız için hazırladığımız içeriğimizde Beşiktaş Galatasaray maçı beIN Sports 1 (LİG TV) canlı yayın linkini bulabilir ve haberimizden karşılaşmayı canlı olarak keyifle izleyebilirsiniz. İşte Beşiktaş Galatasaray maçı canlı izleme linki ve maçın diğer detayları...

BEŞİKTAŞ GALATASARAY MAÇI CANLI İZLEME LİNKİ! BEŞİKTAŞ GALATASARAY MAÇI LİG TV CANLI YAYIN LİNKİ…

Beşiktaş Galatasarayd canlı izleme linki ve beIN Sports 1 canlı yayın bağlantısını ve diğer detayları haberimizde bulabilirsiniz…

İşte detaylar...

BEŞİKTAŞ GALATASARAY MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...