üm Türkiye Süper Lig'in 9. haftasında Vodafone Arena'daki, Beşiktaş Galatasaray maçına odaklandı. Beşiktaş'ın ev sahipliği yapacağı maç nefesleri kesecek. Büyük derbi Pazar akşamı 19:00'da. Maçın hakemi Mete kalkavan olacak. Kullanıcılar ''Beşiktaş Galatasaray maçı hangi kanalda?, canlı izleme linki var mı?, canlı yayın izle'' bu soruların yanıtlarını sizler için araştırdık.  Beşiktaş Galatasaray derbisi hakkında merak edilenlerin tümü haberimizde mevcut.

Süper Lig'in 9'uncu haftasının en önemli maçında Beşiktaş, evinde Galatasaray'ı ağırlayacak. Bugün Vodafone Arena Stadı'nda saat 19:00'da başlayacak. İşte maç ile ilgili son dakika gelişmeler...

Sizde haberimizden maçı canlı izleyebilir ve Beşiktaş Galatasaray maçı canlı veren kanallar ve internet sitelerinin detaylarını haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

BEŞİKTAŞ GALATASARAY MAÇ BİLGİLERİ

MAÇIN HAKEMLERİ
Mete Kalkavan (Hakem)
Ceyhun Sesigüzel (1. Yardımcı Hakem)
Esat Sancaktar (2. Yardımcı Hakem)
Atilla Karaoğlan (Dördüncü Hakem)
Cüneyt Çakır (VAR)
Özgüç Türkalp (AVAR)
Bahatttin Duran (AVAR)

MAÇIN GÖZLEMCİ VE TEMSİLCİLERİ
Metin Tokat (Gözlemci)
Eren İnci (Temsilci)
Hakan Civa (Temsilci)
Mehmet Yavuz (Temsilci
Hüseyin Korkusuz (Temsilci)

İki takımın mücadelesinde sahne olacak karşılaşmayı izlemek isteyen futbolseverler, maç saatinde şağıda yer alan, ''Beşiktaş - Galatasaray derbisini canlı izle'' bağlantısını Bein Sports canlı yayına ulaşabilirler.

BİLGİ: Beşiktaş Fenerbahçe maçı Digitürk aracılığıyla internetten izlenebilir. Ancak yasa dışı yollar ile izlenen maçlar suç kapsamına girmektedir.