Beşiktaş Dortmund ile Şampiyonlar Ligi'nde karşı karşıya gelecek. 7'den 70'e herkesin taraflı tarafsız herkesin takip ettiği kritik maç öncesi karşılaşma ile ilgili gelişmeler futbol severler tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor. Ayyıldızlı bayrağımızı Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Beşiktaş, Alman ekibi Beşiktaş Dortmund'u konuk ediyor. Mücadeleyi canlı olarak izlemek isteyen bireyler Beşiktaş Dortmund maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Sorusuna yanıt arıyorlar. Özellikle canlı yayın bilgilerini de merak eden bireyler, karşılaşmayı canlı olarak izlemek için araştırmalara başladılar.

BEŞİKTAŞ DORTMUND MAÇI SAAT KAÇTA? BEŞİKTAŞ DORTMUND HANGİ KANALDA?

Futbolseverler tarafından oldukça ilgi ile takip edilen Beşiktaş Dortmund karşılaşmasını yine milyonlarca insan ekran başından takip edecek. Dünyada da rağbet gören bu kritik maç için araştırmalar sürüyor. Peki, Beşiktaş Dortmund maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Detaylar aşağıda yer alıyor.

BEŞİKTAŞ DORTMUND MAÇI SAAT KAÇTA?

Karşılaşma Türkiye saati ile 19.45'Te yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ DORTMUND MAÇI HANGİ KANALDA?

Geceye damgasını vuracak olan maç öncesi karşılaşmanın hangi kanalda yayınlanacağı oldu. LiBeşiktaş Dortmund Şampiyonlar Ligi mücadelesi dijital içerik platformu Exxen'den naklen yayınlanacak.

Karşılaşmayı izlemek için tıklayın.