Beşiktaş Başakşehir maçı canlı izlemek için haberimizden yararlanabilirsiniz. Spor Toto Süper Lig'in 2018-2019 28. haftasında Beşiktaş sahasında Başakşehir'i konuk edecek. Ev sahibi ekip taraftar avantajıyla mücadeleyi kazanmanın planlarını yapıyor. Vodafone Park'ta saat 19.00'da başlayacak derbiyi beIN SPORTS HD1 kanalından canlı olarak izleyebilirsiniz. Ayrıca kanalmaras.com'dan canlı olarakta dinleyebilirsiniz. BJK BŞK maçından en son gelişmeleri, takımlardan son durumu, maç istatistiklerini, canlı izleme bilgilerini ve daha fazlasını haberimizden bulabilirsiniz.

Beşiktaş Başakşehir maçını canlı izlemek isteyen taraftarlar internet üzerinden 'Beşiktaş Başakşehir maçı Canlı İzle' aramalarını yapmaya başladı bile. Beşiktaş Başakşehir şifreli veya şifresiz yayınlayacak kanalları araştırılıyor. Beşiktaş Başakşehir Süper Lig'in 28. haftanın maçında maçında Başakşehir'i konuk ediyor. İşte Beşiktaş Başakşehir maçı canlı izleme yolları. Beşiktaş Başakşehir maçı hakkında tüm detaylar kanalmaras.com'da.

24'NCÜ RANDEVU

Beşiktaş, Medipol Başakşehir'le yaptığı 23 resmi maçın sadece 4'ünü kazanabildi. İki ekip, 21'i Süper Lig, 2'si Türkiye Kupası'nda olmak üzere 23 resmi maçta karşılaştı, Medipol Başakşehir 7, Beşiktaş 4 galibiyet aldı. Rekabette Medipol Başakşehir 28, rakibini 6 maçtır yenemeyen Beşiktaş ise 25 gol attı. Beşiktaş, lig tarihinde galip gelmekte en çok zorlandığı rakibiyle yaptığı son 16 resmi maçta sadece 2 kez kazandı. kanalmaras.com

Beşiktaş Başakşehir canlı izleme yolları sitemizde. Beşiktaş Başakşehir BeIN Sports kanalından canlı yayınlanıyor. Beşiktaş Başakşehir maçıyla alakalı tüm son dakika detayları burada. Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında karşılaşacak Beşiktaş Başakşehir maçıyla alakalı son dakika gelişmeleri, istatistikleri ve beIN Sports canlı izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte Beşiktaş Başakşehir canlı izleme yolları. Beşiktaş Başakşehir maçı şifresiz canlı anlatımı ile birlikteyiz. Beşiktaş Başakşehir maçı canlı skoru kaç kaç? ile ilgili merak ettiğiniz soruların cevaplarına buradan ulaşabilirsiniz. Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş Başakşehir deplasmanına konuk oluyor. Futbol severler ise Beşiktaş Başakşehir maçı şifresiz canlı izle ve canlı skoru kaç kaç? sorularını merak ediyor. kanalmaras.com

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş sahasında lider Medipol Başakşehir'i konuk ediyor.

Vodafone Park'taki karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Mücadeleyi Cüneyt Çakır yönetecek. Karşılaşma beIN SPORTS HD1'den naklen yayınlanacak. kanalmaras.com

İki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmayı Medipol Başakşehir sahasında 1-0 kazanmıştı.

Son olarak Çaykur Rizespor deplasmanında 7-2'lik skorla kazanarak son 3 maçından galibiyetle ayrılan Beşiktaş yükselişini lider Medipol Başakşehir karşısında da sürdürmek istiyor. 

En yakın takipçisi Galatasaray ile arasında 6 puan fark bulunan Medipol Başakşehir, zorlu Beşiktaş deplasmanından galibiyetle ayrılarak hata yapmak istemiyor. 

kanalmaras.com

İKİ TAKIMDAKİ SAKATLIKLAR

Sakatlığı nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecek Ricardo Quaresma'dan yoksun maça çıkacak Beşiktaş'ta, Adriano Correia ise son antrenmanda takımdan ayrı koşu yapmakla yetindi. 

Medipol Başakşehir'de sakatlığı süren Moldovalı stoper Alexandru Epureanu bu maçta da takımdaki yerini alamayacak. kanalmaras.com

Turuncu-lacivertli takımda sakatlığı nedeniyle geçtiğimiz hafta oynanan Atiker Konyaspor maçında forma giyemeyen Arda Turan, hafta içinde takımla çalışmalara başladı. Arda'nın, Beşiktaş maçında oynayıp oynamayacağı ise maç saatinde netlik kazanacak. 

İstanbul ekibinde sakatlığı süren Gökhan İnler'in ise kadroda olması beklenmiyor.

MUHTEMEL 11'LER

BEŞİKTAŞ: Karius, Gökhan Gönül, Vida, Mirin, Caner, Dorukhan, Atiba, Lens, Ljajic, Güven, Burak

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: Mert, Caicara, Attamah, Mahmut, Clichy, Emre, Visca, Mossoro, İrfan, Elia, Robinho

BEŞİKTAŞ - BAŞAKŞEHİR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN