Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan bugün basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Ceyhan'ın konuşmalarından öne çıkan kısımlar şu şekilde:

“Bu noktada önce takımı kuracak sportif direktör ve teknik direktörler üzerine transfer gerçekleştiği için önce Mehmet hocamla ve Mustafa hocamla konuşmalarımızı yaptık. Öncelikle Mustafa Dağcı hocam teşekkür etti. Kendisi Buğsaşspor ile anlaştı. Bizde Mustafa hocamızla yollarımızı ayırdık.

"MEHMET BULUT İLE YOLLARIMIZI AYIRDIK"
Biz hiç kimse ile kötü ayrılmak niyetinde değiliz. Sözleşmeler gereği kontratlar 31 Mayısta bittiği için önceki gün itibariyle Mehmet Bulut hocamla telefon görüşmesi yaptık. Onunla da aynı şekilde helalleştik ve yollarımızı ayırdık. Şu anda Mehmet ve Mustafa Hocamla ilgili Kahramanmaraşspor’a vermiş olduğu emeklerden dolayı şahsım, takımım ve şehrim adına teşekkür ediyorum. Şu anda transferle ilgili gelişmeler var ama bunu şu anda söylemek istemiyorum. Çünkü biliyorsunuz geçtiğimiz yıllarda son anda futbolcuların uçakları değişti. Tam Kahramanmaraş’a geliyor derken, Malatya’ya gitti. Bunun gibi birçok olay yaşadık. Yani bitti dediğiniz transferler son anda değişebiliyor. 

BİR HAFTA İÇERİSİNDE...
Bu yüzden hiçbir şey netleşmeden bir şeyler söylemek istemiyorum. Şu anda birinci önceliğimiz sportif direktör ile teknik direktördür. İnşallah bunu da bir hafta içerisinde netleştireceğiz."