Barcelona Bayern Münih karşılaşması ateşli geçti ve yine nefesleri kesti. İşte Barcelona Bayern Münih maçı golleri. Barcelona Bayern Münih maçı özeti. Barcelona Bayern Münih maçı tüm golleri ve Barcelona Bayern Münih maçı geniş özet videosu burada. Herkesin merakla beklediği maç sona erdi. İşte Barcelona Bayern Münih maçı sonucu, özet ve golleri. İşte anbean Barcelona Bayern Müniha geniş özeti. Barcelona Bayern Münih maçının özetini haberimizdeki linkten izleyebilirsiniz.

BARCELONA BAYERN MÜNİH MAÇI SAAT KAÇTA? BARCELONA BAYERN MÜNİH HANGİ KANALDA?

Dünyanın dört bir yanıında futbolseverler tarafından oldukça ilgi ile takip edilen Barcelona Bayern Münih karşılaşmasını yine milyonlarca insan ekran başından takip edecek. Ülkemizde de kuşkusuz en çok rağbet gören bu maçlar için araştırmalar sürüyor. Peki, Barcelona-Bayern Münih maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Konuya dair tüm detayları siz değerli okurlarımız için paylaşıyoruz...

BARCELONA BAYERN MÜNİH MAÇI SAAT KAÇTA?

Karşılaşma Türkiye saati ile 22.00'de yayınlanacak.

BARCELONA BAYERN MÜNİH MAÇI HANGİ KANALDA?

Nefesleri kesen maç öncesi araştırma konusu olan mücadelenin hangi kanalda yayınlanacağı oldu. Barcelona-Bayern Münih Şampiyonlar Ligi mücadelesi dijital içerik platformu Exxen'den naklen yayınlanacak.

Karşılaşmayı izlemek için tıklayın.

Gecenin nefes kesecek kapışması E Grubu’nda oynanacak. Camp Nou'daki mücadelede Barça, uzun yıllar sonra ilk kez PSG’ye giden Lionel Messi olmadan bu arenada boy gösterecek. İki takım daha önce 9 kez karşılaştı, 2 kez Barça, 6 kez Bayern kazanırken, 1 mücadele de berabere sonuçlandı.