Tribune Sports isimli programa katılan Fransız yıldız, mikrofonlara "Galatasaray'ı seçtim çünkü Marsilya ile benzer yönleri olan bir takım, öncelikle büyük bir takım, haliyle baskı olan bir yer. Bunun da ötesinde Avrupa kupası olan ve Avrupa'da hedefleri olan bir takım" diye konuştu.

MAKYAJDA ANLATTI

Tribune Sports isimli programın editörü Florent Houzot açıklamalarında sezon başında Galatasaray gibi kendisini isteyen Fenerbahçe ile ilgili açıklamalarına da yer verdi.

"En başta söylemem gereken; Bafetimbi Gomis çok mutlu. Galatasaray'da oynadığı İstanbul'da yaşadığı için keyfi yerinde. Çok doğru bir karar verdiğini düşünüyor" diyen Houzot, Bafetimbi'nin makyaj sırasında anlattıklarını aktardı.

Florent Houzot, şunları söyledi: Programda konuşmadı ama makyaj sırasında, 'Daha önce iyi ki Fenerbahçe'ye gitmemişim, Galatasaray'ı tercih etmek çok doğru bir karar olmuş' dedi.

KADERİN BİR OYUNU

Takım arkadaşlarından ve ortamdan da çok memnun. Daha önce Galatasaray'a transferinin olmamasını ise kadere bağlıyor. ''Belki daha önce gelse bu şekilde bir ortam yakalayamayacağını ve başarılı olamayacağını düşünüyor."