Trabzon'da oynanan ve hakem Halis Özkahya'nın düdük çaldığı maçta Beşiktaş'ın gollerini 71 ve 78. dakikalarda Ryan Babel attı. Babel'in iki golünde de asist Alvaro Negredo'dan geldi.

Bu sonucun ardından Beşiktaş, puanını 47'ye çıkartırken Galatasaray ve Başakşehir'in 3 puan gerisinde 3. sırada haftayı kapattı. Son 8 haftada sadece 1 kez galip gelebilen Trabzonspor ise 36 puanla 7. sırada kaldı.

Süper Lig'in 25. haftasında Beşiktaş, sahasında Gençlerbirliği'ni konuk edecek. Trabzonspor ise deplasmanda Akhisarspor'a konuk olacak.

MAÇTAN DAKİKALAR:

Maç sonucu: Trabzonspor 0-2 Beşiktaş 

78' GOL! Yine Babel attı! Beşiktaş 2-0 önde...

71' GOL - Beşiktaş Ryan Babel golü ile 1-0 öne geçiyor.

60' Trabzonspor, Sosa'nın savunma arkasına attığı toplarla etkili olmaya çalışıyor.

50' İkinci yarıda da tempo yüksek. İki takım da gol arıyor.

46' Mücadelede ikinci yarı başladı.

45' Maçın hakemi ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor: 0-0

31' N'Doye ceza alanı arkasına koştu ve topla buluştu ancak iyi bir kontrol yapamayınca Trabzonspor mutlak bir pozisyondan oldu.

25' Beşiktaş hızlı geldi, Adriano ortasını yaptı, Vagner Love yakın mesafeden topu ağlara gönderemedi. Mücadelede tempo oldukça yüksek.

22' Jose Sosa soldaki Pilip Novak'ın hareketlendiğini görüp pasını verdi, son anda Jeremain Lens etkili bir müdahale yaptı.

17' Bu dakikalarda Trabzonspor top çıkarmakta zorlanıyor. Beşiktaş topla daha fazla oynayan takım.

10' Gökhan Gönül ceza alanına girdi, pasını Vagner Love'a aktardı, Love iki kez şansını denedi ancak topu üstten dışarı gönderdi.

7' Trabzonspor gole yaklaştı. Sosa'nın serbest vuruştan yaptığı ortada ön direkte topla buluşan Novak, müsait pozisyonda kötü bir vuruş yaptı.

5' Mücadele hızlı başladı. Tosic 30. saniyede sarı kart gördü. Trabzonspor oyunu öne yıkmaya çalışıyor. Beşiktaş ise bu dakikaya kadar direkt hücum yaptı.

1' Haftanın en kritik maçında ilk düdük çaldı ve mücadeleye Beşiktaş başladı.

HER İKİ TAKIMIN İLK 11'LERİ
Trabzonspor: Onur, Pereira, Durica, Hubocan, Novak, Kucka, Okay, Sosa, Olcay, Abdülkadir, N'Doye

Beşiktaş: Fabri, Adriano, Tosic, Medel, Gökhan, Atiba, Tolgay, Talisca, Babel, Lens, Vagner Love