Aytemiz Alanyaspor, Çaykur Rizespor karşısında. Aytemiz Alanyaspor - Çaykur Rizespormaçını canlı izlemek isteyen futbol tutkunları için haberimiz içerisinde Aytemiz Alanyaspor - Çaykur Rizespor canlı izleme linki yer alıyor.  Bein Sports kanalı yanı sıra birçok yabancı kanalın da yayınlayacağı Aytemiz Alanyaspor - Çaykur Rizespor maçını canlı izleme linkini haberimiz içinde bulabilirsiniz.  İşteAytemiz Alanyaspor - Çaykur Rizespor canlı yayın ekranı ve maçın detayları...

MAÇ NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?
Spor Toto Süper Lig'in 8. hafta maçında Aytemiz Alanyaspor, Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Her iki takımın taraftarları şimdiden maç saat kaçta ve  Aytemiz Alanyaspor, Çaykur Rizespor maçı hangi kanalda olduğunu arama motorları üzerinden araştırıyordu. 20 Ekim Pazar günü akşam saat 16:00'da Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda oynanacak maçı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır'ın yardımcılıklarını ise Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Aytemiz Alanyaspor, Çaykur Rizespor  maçı beIN Sports'tan canlı izlenebilecek.

MAÇ İNTERNETTEN CANLI İZLENİLİR?
Aytemiz Alanyaspor Çaykur Rizespor maçı beIN Sports'tan naklen yayınlanacak. Maçı internet üzerinden izlemek için ise beIN Connect uygulamasını kullanabilirsiniz.