Süper Lig'de 8. haftada Galatasaray, zorlu Sivas deplasmanında 3 puanı Arda Turan ve Belhanda'nın golleriyle ama daha çok Okan Koçuk'un inanılmaz kurtarışlarıyla kazandı.

48'de 2-0'ı yakalayan Cim Bom, daha sonra savunmaya çekilince golü yedi. 77'de gelen Caner Osmanpaşa golünden sonra Sivas iyice yüklendi ama Okan Koçuk kalesinde devleşti. Başarılı kalecinin 79'da 1 dakika içinde kurtardığı 2 inanılmaz pozisyon maçın adeta kaderini belirledi.

Sivasspor ayrıca 45+1'de maç 1-0'ken Fayçal Fajr'la bir de penaltı vuruşundan yararlanamadı.

Sivasspor: 1 - 2 :Galatasaray

79' Sol kanattan yapılan ortaya Kone dokundu ama Okan bir kez daha golü çıkardı.

79' Yasin'in ceza sahası dışından çektiği sert şutunu kaleci Okan muhteşem kurtardı.

78' Feghouli savunma arkasına sızdı. önce kaleciyi, ardından rakip savunmacıları geçmek isterken şut açısı bulamadan topu kaybetti.

77' GOL! Sivasspor, Caner Osmanpaşa'nın golü ile maçta farkı bire indirdi! Sağ kanattan kullanılan korner sonrasında ceza sahası dışında sol çaprazda topla buluşan Uğur Çiftçi ceza alanına ortasını yaptı. Pozisyonu iyi takip eden Caner Osmanpaşa arka direkte gelişine yaptığı düzgün vuruşla meşin yuvarlağı Okan Koçuk'un yanından ağlarla buluşturmayı başardı.

71' Sivasspor'da Gradel'in ceza sahası dışından çektiği sert şutunu kaleci Okan köşeden kornere çeldi.

50' Galatasaray'da Emre'nin sol kanattan yaptığı ortasına ceza sahasının sağından gelişine vuran Belhanda'nın şutu yandan auta gitti.

48' GOL! Galatasaray, Arda Turan'ın golü ile maçta farkı ikiye çıkardı! Younes Belhanda'nın pasıyla topla buluşan Arda Turan topu düzelterek ceza alanına girdi ve yaptığı düzgün vuruşla kalesini terk eden Mamadou Samassa'nın yanından meşin yuvarlağı ağlarla buluşturmayı başardı.

45' Sivasspor penaltı kaçırdı! Sivasspor'da Kayode ceza sahasında Marcao ile girdiği ikili mücadelenin ardından yerde kaldı ama maçın hakemi oyunu devam ettirdi. VAR incelemesinin ardından maçın hakemi Marcao'nun penaltı yaptığına karar verdi. Sivasspor'da topun başına Fajr geçti. Fajr topu üst direğe nişanladı.

41' Sivasspor'da Fajr'ın ceza yayı üzerinden çektiği şut kaleci Okan'da kaldı.

35' Feghouli'nin ceza sahası dışından çektiği şutunu kaleci Samassa güçlükle kornere çelebildi.

25' Babel'in pasıyla altıpasta topla buluşan Emre'nin vuruşu yandan dışarı gitti.

19' GOL! Galatasaray, Younes Belhanda'nın golü ile maçta öne geçti! Hızlı gelişen atakta Emre Kılınç, Sofiane Feghouli, Younes Belhanda arasındaki üçlü paslaşma sonucunda topla buluşan Younes Belhanda penaltı noktası gerisinden sol ayağıyla gelişine yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı Mamadou Samassa'nın solundan köşede ağlarla buluşturmayı başardı.

14' Galatasaray'da Omar'ın sağ kanattan yaptığı ortasına Arda kafayı vurdu, şutu üstten dışarı gitti.