Başkan Karaoğlan ve Yönetimini Batıpark stadında karşılayan Kulüp Başkanı Halit Bekereci ve takım oyuncuları, Federasyon Başkanı Karaoğlan ve yönetimine teşekkür ettiler. 

ASKF Başkanı Ekrem Karaoğlan yaptığı konuşmada şunları söyledi "Biz ASKF olarak her zaman sizlerin yanında olmaya gayret ediyor,bu noktada her türlü girişimleri yapıyoruz,bizlerde ulaşım,malzeme ve her konuda sizlere sahip çıkan ve destek olan kurum ve yetkililerimize teşekkür ediyoruz,sizlerede Ankara'da vereceğiniz mücadele de başarılar diliyoruz "dedi.

Kulüp Başkanı Halit Bekereci ise yaptığı konuşmasında Kahramanmaraş ASKF'nin her zaman yanlarında olduğunu  ifade ederek şunları söyledi "Ekrem Karaoğlan ve Yönetiminin desteklerini her zaman yanımızda hissettik,bugünde yanımızda oldular tatlı ikramları ve başarı dilekleri ile bizlere moral verdiler,tekrar teşekkür ediyoruz,inşaallah bir üst lige çıkarak ilimize döneriz"dedi.

Antreman ziyaretinde başkan Karaoğlan'a ASKF Başkan Yardımcısı Abdurrahman Akbaba,Yönetim kurulu üyeleri Adem Karaköse,İsmail Avanoğlu ve sahaların emektarı Ömer Kahveci eşlik etti.