Gelecek sezon orta sahaya takviye yapmak isteyen sarı-kırmızılılar, İngiliz kulübü ile sözleşmesi sona eren Wilshere ile temasa geçmiş, 26 yaşındaki oyuncu, kulübü ile görüştükten sonra hareket edeceğini belirtmişti.

Arsenal ile son görüşmelerini yapan Wilshere beklediği teklifi alamadığını ve Arsenal'den ayrıldığını açıkladı.

SEÇENEK BIRAKILMADI

Ayrılığı sosyal medya adresleri üzerinden duyuran İngiliz futbolcu, "Kulüp yöneticilerinin ardından teknik direktörümüz Unai Emery ile görüştüm. Ancak yaptığım görüşme sonrasında bana fazla seçenek bırakılmadı.

Niyetim 17 yıldır olduğum bu kulüpte devam etmekti. Ama yeni teknik direktörle yaptığımız görüşmenin ardından ayrılma kararı aldım" sözlerine yer verdi.

8 NUMARA BULUNDU

Wilshere'den gelen açıklama Finansal Fair Play nedeniyle transferlere bonservis bedeli ödemek istemeyen ve 8 numara arayan Galatasaray yönetimini memnun etti.

Başarılı oyuncunun kulübü ile tamamen bağlarını koparmasının ardından sarı-kırmızılılar tekrar atağa geçti ve futbolcuya yıllık 3.5 milyon Euro teklif edildi. Şimdi Jack Wilshere'dan yanıt bekleniyor.

F.Bahçe'nin listesindeki Jack Wilshere, Arsenal'e veda edeceğini açıkladı
26 yaşındaki oyuncu daha fazla süre sahada kalmak istediği için ayrılık kararını aldığının altını çizdi. Sarı-lacivertliler önceliği İngiltere olan tecrübeli orta sahanın kararı için beklemeye geçti

Fenerbahçe Sportif Direktörü Comolli'nin Londra'da temas halinde olduğu isimlerden biri olan Jack Wilshere, Arsenal ile yollarını ayıracağını resmen açıkladı.

26 yaşındaki orta saha, sosyal medya hesabından bir mesaj yayınlayarak, "Haziran ayının sonunda sözleşmem sona erdiğinde Arsenal'den ayrılacağım. Yeni sözleşme konusunda kulüple yaptığımız görüşmelerin yanı sıra son olarak yeni teknik direktörümüz Unai Emery ile yaptığımız görüşme sonrasında bana fazla seçenek bırakılmadı.

Yapılan tüm görüşmelerde niyetim 17 yıldır olduğum bu kulüpte devam etmek yönündeydi. Ama takımda kalmam halinde alacağım sürenin de düşeceği bana bildirildi. Şimdi kariyerimdeki yeni aşamaya karar vermek için biraz zamana ihtiyacım var" dedi.

Fenerbahçe'nin bedelsiz olarak kadrosuna katmak istediği oyuncunun önceliği İngiliz kulüpleri. Sarı-lacivertliler oyuncuya teklif gelmemesi ve kendilerini tercih etmesi için beklemede.