Fenerbahçe yönetimi çok hızlı çalışıyor. Başkan Ali Koç, İngiltere'de o yıldızlar için görüşmelere başladı. Teknik direktör Cocu'yu resmen açıklaması beklenen sarı lacivertlilerde Sportif Direktör Damien Comolli Hollanda'da mesai harcarken, Başkan Ali Koç ise İngltere'de yıldız avına çıktı.

5 FUTBOLCU İÇİN YOĞUN TEMPO

The Dorchester Hotel'i karargah olarak seçen Başkan Koç'un Londra'da başta Van Ginkel ve Tottenham'ın kanat oyuncusu Georges-Kevin N'Koudou olmak üzere üzere toplam 5 oyuncu için görüşme yaptığı belirlendi.

DÜNYACA ÜNLÜ MENAJERLE BİR ARAYA GELDİ

Koç, yönetici Ozan Korman Tarhan ile birlikte Londra'da transferler için bir dizi görüşmeler yaptı. Fenerbahçeli yöneticilerin Londra'da dünyaca ünlü menajer Jonathan Barnett ile bir araya gelmesi ise kafaları karıştırdı. Gareth Bale'in de menajeri olan Barnett'ın elinde dünyaca ünlü yıldızlar bulunuyor.

VAN GINKEL HER AN AÇIKLANABİLİR

Fenerbahçe'nin imzaya en çok yaklaştığı isimlerden birisi Marco Van Ginkel oldu. 2 yıldır PSV'de kiralak oynayan ve Cocu'nun talebesi olan merkez orta saha oyuncusu skorer kimliğiyle de Fenerbahçe taraftarını heyecanlandıracak bir isim.

LİSTEDEKİ DİĞER İSİMLER

Ali Koç'un transferleri için görüşme yapacağı diğer futbolcular ise şöyle:

Jack Wilshere
David Ospina 
Vincent Janssen