İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester United, Porto'dan transfer ettiği Alex Telles ile yollarını ayıracak. Kırmızı şeytanlar, daha önce Galatasaray'da oynayan, Alex Telles'i satmak istiyor. Peki, Alex Telles kimdir? Kaç yaşında, nereli, hangi takımlarda oynadı golleri, asistleri ve Transfermarkt profili haberimizde yer alıyor.

Daily Express'te yer alan habere göre geçtiğimiz sezon kadroya katılan Alex Telles Luke Shaw'un gölgesinde kalınca beklentilerin de altında kalmış oldu. 15 Milyon pound bonservis ödenen Alex Telles, yakın bir bütçeye satılmak isteniyor.

23 MAÇ 3 ASİST
Alex Telles bu sezon United'da 23 maçta oynadı ve 3 asist yaptı.

Alex Telles Milli Takım kariyeri

Brezilya'nın güneyinde yer alan Caxias do Sul şehrinde dünyaya gelen Alex Telles günümüzde Manchester United futbol takımında 27 numaralı formayı giyiyor. Başarılı futbolcu 2019 yılından beri Brezilya milli takımında 3 maçta forma giyerek başarılı bir performans gösterdi.

Brezilyalı başarılı futbolcu Alex Telles futbol kariyeri boyunca oyun stili ve tekniği ile dikkat çeken futbolcular arasında yer alıyor. Önemli maçlarda kritik bir rol oynayan Alex Telles Galatasaray'da oynadığı dönemde Türkiye Kupası, Türkiye Süper Kupası ve Süper Ligde de bir şampiyonluk elde etti.