Geçtiğimiz hafta İstanbul'a gelerek Kadıköy'de oynanan ve 1-1 eşitlikle sona eren Fenerbahçe-Atiker Konyaspor maçını izleyen ve 7 yıl aranın ardından Fenerbahçe TV'ye çıkarak açıklamalarda bulunan Alex de Souza'ya Sarı-Lacivertli yönetimin çok önemli bir görev için teklif yaptığı bildirildi. 

ALEX'E MÜTHİŞ TEKLİF: Alex'e futbol direktörlüğü görevinin teklif edildiği öğrenildi. Tekliften çok mutlu olan ve duygulanan efsane yıldızın ailesiyle görüşmesinin ardından cevap vereceği öğrenildi. Alex'in yeniden Fenerbahçe ailesine katılmasını Başkan Koç'un da çok istediği öğrenildi.

TRANSFER KARARLARINI VERECEK: Alex'e yapılan futbol direktörülğü görevinde efsane yıldız, takımla yönetim arasında köprü görevi göreceği gibi transfer edilecek futbolcuların tespiti ve yeterliliği gibi konularda söz sahibi olacak.

COMOLLİ'NİN GÖREVİ DEĞİŞMEYECEK: Alex transfer görüşmelerinde ise yer almayacak. Bu görev Comolli'nin olacak. Başkan Koç ve yönetim Alex'in geri gelmesinin camia üzerinde pozitif etki oluşturacağını hesap ediyor.

''SON ZİYARETİNDE HER ŞEY HALLEDİLDİ'': Geçtiğimiz günlerde Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Selim Soydan, şöyle konuşmuştu: Fenerbahçe'nin Alex'e teşekkür etmesi gerekiyor. Çok yanlış ayrılmıştı. Ali Koç ve yönetim bu yanlışı düzeltti. Son ziyaretinde her şey halledildi. Alex ile Alexsiz yıllar arasında Fenerbahçe'de çok büyük farklar var. Neler yapmış, kaç gol atmış, kaç gol attırmış buna bakalım. Fenerbahçe tarihinin en önemli futbolcularından bir tanesi. İnşallah Alex'in yollayacağı bir kaç oyuncuyu Fenerbahçe transfer eder.

FENERBAHÇE'DE TEK MENAJER OLACAK: Fenerbahçe'de tek menajer olacak isim Alex'tir. Tek başına sorumluluğu almalı. Futbol oynamış insanlar bu işi yapabilir. Bu iş sonradan kitaptanya da internetten öğrenilmez. Dünyada bunun çok örnekleri var. Bu son ziyarette bir söz verildi. 'Bize o kadar iyi hizmet ettin ki bu göreve layıksın' dendi. Alex, Fenerbahçe'de her göreve layıktır. Brezilya'dan çok önemli futbolcuları getirecek.