Adana Demirspor, 26 yıllık Süper Lig özlemine son vererek transferlerde önemli rol oynamaya çalışıyor.

Güney takımının kadrosundaki tek süperstar o değil, Güney takımı uzun zamandır İtalyan yıldız Mario Balotelli'yi renklerine bağlamaya uğraşıyor.

Demirspor, Marsilya'da forma giyen Dimitri Payet ile bombayı patlatmayı umuyor. Menajer aracılığıyla kurulan ilk temasın çok olumlu olduğu öğrenilse de oyuncudan gelen yeşil ışık Mavi Şimşekleri heyecanlandırdı. Ayrıca Marsilya'lı futbolcunun bonservissiz olarak takıma alınması da gündemde.

MARSİLYA EKONOMİK OLARAK ZOR DURUMDA

Çünkü Fransız devi zor bir ekonomik dönemden geçiyor. Oyunculardan ayrılmak istemese de maaş yükünü kaldıramıyor. Bu yüzden Payet'in gidişi hafife alınır. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, İstanbul takımlarının yıldız oyuncu için tüm şartların zorlanmasını istedi. Yıllık maliyetinin 4 milyon Euro'yu bulması beklenen Payet için Güney ekibinin temaslarını hızlandıracağı belirtildi.

OYUNCUYU BIRAKMA KONUSUNDA ÇEKİNCELİ

Premier Lig'de West Ham performansıyla öne çıkan Payet, Marsilya'da da taraftarın en sevdiği isimlerden biri. Marsilya yönetimi bu yüzden oyuncuyla yollarını ayırma konusunda çekinceli. Taraftarın bu karara büyük tepki göstereceği belirtiliyor.