CHP Onikişubat İlçe Başkanı Ünal Ateş üniversite köprülü kavşak ile göksun yolu hakkında basın mensuplarını seçim otobüsü ile tekir'e kadar götürerek yol üzerinde yaptığı açıklamalar ile AKP yöneticiler hakkında suçlamalarda bulundu.

 

İlk önce Üniversite kavşağında konuşan ateş; "Büyükşehir Belediye başkanına sesleniyorum öyle gelip buraya bu inşaat kara yolları tarafından yapılmaktadır bez pankartı asmakla bu işle çözülmez. Bu ülkede karayolları hangi hükümet tarafından yönetiliyor, karayolları müdürleri hangi iktidar tarafından atandı. Kendisinin mensubu olduğu iktidar tarafından gönderilmedi mi.?  Burda  kendisini bir kez daha uyarıyorum  bu ayıbı bir an önce sonlandırmalılar bu kavşak bir an önce bitmeli." diyerek göndermelerde bulundu.

 

Ünal Ateş, yıllardır bitirilmeyen Göksun yolu ile ilgili Andırın yol kavşağı üzerinde yaptığı konuşmada ;"Bizim yollarla ilgili gerçekten ciddi sıkıntılarımız var. Bakın yıllar süren bir bitmeyen Göksun Kahramanmaraş yolumuz var. Bir türlü bitmiyor. Yani bitmemesinin altındaki sebepler acaba neler. insanın kafasına çok farklı soru işaretleri takılıyor. 2 yıl önce buraya geldiler yol güzergâhını kürtül'ün alt tarafına alıp andırın yol kavşağından girilecekti, organize sanayi bölgesinden çıkılacaktı ve burayı ihale ettiler. Yanlış hatırlamıyorsam 13 milyon eski parayla 13 trilyon ödeyerek bu menfezleri bu dolguları yaptılar. Aldığım son bilgiye göre bu yolun iptal edildiği, bunların mutlaka hesabının sorulacağını" belirtti.