Milli Görüşün sembol ismi, Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın yol ve dava arkadaşı Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Kamalak'ın kızı Kadın Doğum Uzmanı Doç. Dr. Zeynep Kamalak İYİ Parti saflarına katıldı.

Ayrıca Av. Emre ARTUÇ Eşi Av. Asena Şebnem Artuç ve Turizmci Deniz KÜÇÜKKENAN da Erzurum İYİ Parti'ye katılanlar arasındaydı.

Katılımcılara rozetlerini İYİ Parti Erzurum İl Kadın Politikalar Başkanı Esra AKPINAR taktı. 

Katılım programında konuşan İYİ PARTİ Erzurum İl Başkanı Sayın Melih Kırkpınar, "İYİ PARTİ ailesi gün geçtikçe büyüyor. Her kesimden her meslek grubundan ve özellikle her yaştan vatandaşımız Partimize katılıyor. Bu bizi ziyadesi ile memnun ediyor. Erzurum'da da Türkiye'de de birinci parti olmayı hedefleyen İYİ PARTİ hiç kimseyi bir diğerinden ayırt etmeden ötekileştirmeden herkesi kucaklıyor. Genel Başkanımız dahil bir aile anlayışı ve mantığıyla siyaset yapıyoruz. Bu sebeple her kardeşimizi partimize davet ediyoruz. Artık bir alternatifiniz var..artık çaresiz değilsiniz..Siz İYİ olun ki Türkiye İYİ olsun.." dedi..

Programda konuşan İYİ PARTİ Erzurum İl Kadın Politikalar Başkanı Esra AKPINAR ise "Göreve geldiğim günden bugüne yüzlerce üye yaptık. Özellikle kadınlardan bu teveccühü görmek beni çok mutlu ediyor. Genel Başkanımız için bütün Erzurumlu kadınları İYİ PARTİ saflarında siyaset yapmaya davet ediyorum..İnşallah Erzurum İYİ olacak.." ifadelerini kullandı.

İYİ PARTİ'ye katılan Doç. Dr. Zeynep Kamalak'ta, yaptığı açıklamada, "Özellikle Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Oğuzhan ASİLTÜRK'ün açıklamalarından sonra bir belirsizliğin ortaya çıktığını ama mevcut durumun belirsizliği tereddütü kaldıracak bir durum olmadığını belirterek Türkiye'de siyaset şekillenirken safların belirlenmesi gerektiğini ve bu sebeple elinden gelenin en iyisini yapmak için artık İYİ PARTİ saflarında yer alacağını söyleyen Kamalak; Türkiye'de siyaset şekilleirken safların belirlenmesi gerektiğini ve bu sebeple elinden gelenin en iyisini yapmak için artık İYİ Parti saflarında yer alacağını söyledi. 

İYİ PARTİ'ye katılan Avukat çift Emre ve Asena Şebnem Artuç ise; Türkiye'nin biriken sorunlarının çözümü ve yeni Türkiye'nin inşaası noktasında İYİ PARTİ'yi daha planlı daha gayretli gördükleri için İYİ PARTİ'ye katıldıklarını ve önce Erzurum'un sonrada tum Türkiye'nin İYİ olması için çalışağım" dediler.

Turizmci Deniz Küçükkenan ise; Siyasete sıcak bakıyordum. Tabi İYİ PARTİ lideri Sayın Meral Akşener'i sempatik buluyordum. İnşallah bundan böyle aynı parti de olacağız ve aynı havayı soluyacağız. İnşallah hep birlikte güzel hizmetler sunacağız..hayırlı olur inşallah. " şeklinde duygularını ifade etti.