MHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Hulusi Alagöz, partisinin öne götürmek ve iktidara taşımak için birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını söyledi.

 

 

Geçen günlerde MHP Elbistan İlçe Teşkilatı'nda düzenlediği basın toplantısı ile aday adaylığını açıklayan Hulusi Alagöz, dün de Parti İl Binası'nda bir basın toplantısı düzenledi.  Partililerin yoğun ilgi gösterdiği aday adaylık açıklamasında il başkan vekili Ahmet Kahveci aday adayını tanıtarak başarılar diledi.

 

 

Kahvecinin ardından aday adaylığını açıklayan MHP'li Aday Adayı Hulusi Alagöz, bu dönem MHP’den aday adaylığı sayısında önemli artışlar olduğunu belirterek, birlik beraberlik içerisinde MHP'yi ön sıralara taşımak ve iktidara getirmek için çalışacaklarını kaydetti. Alagöz, MHP kadrolarının iktidara gelmesi halinde milletin rahat bir nefes alacağını söyledi.

 

Alagöz, 7 Haziran seçimlerinin ülke için önemli olduğuna işaret ederek; "Böylesine önemli bir süreçte, ülkemize hizmet etmek için yola çıktım. Niyetimiz hayırdır, akıbetimizin de hayır olacağına inanıyorum" dedi.