Cumhur İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı AK Partili Hayrettin Güngör ve ilçe belediye başkan adayları, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programla projelerini açıkladı. Programa, AK Parti Genel başkan Yardımcısı Mahir Ünal, AK Parti ve MHP Kahramanmaraş milletvekilleri ile iki parti mensupları katıldı.

AK PARTİ Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, "Son 20 gündür, tüm illerde sosyal medya hesaplarında FETÖ'cü hesapların farklı kılıklar adı altında yürüttüğü operasyonlar var. Fitne çıkarmaya dönük yalan, hakaret; bunlara asla itibar etmeyin" dedi.

'BAĞIMSIZLIĞINIZ İÇİN MÜCADELE ETMEZSENİZ BUNUN ADI ZİLLETTİR'

Programda konuşan Mahir Ünal, 15 Temmuz hain darbe girişimini unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını vurgulayarak şöyle dedi:
"15 Temmuz'u hafife alan, 'Kontrollü darbe' diyen, o gece tankların arasından sıvışıp kaçanları unutmayacağız. O yüzden onların oluşturduğu ittifak, 'Millet' ismini hak etmiyor. Bu topraklarda bağımsızlığınıza, özürlüğünüze, istiklalinize, istikbalinize sahip çıkmazsanız, diz çökmemek için, boyun eğmemek için mücadele etmezseniz bunun adı zillettir. Ama biz bugün Cumhur İttifakı olarak MHP ve AK Parti memleket meselesi olduğunda kenetleniyoruz. Kendi siyasetimiz söz konusu olduğunda da centilmence hayırda yarışıyoruz. İşte olması gereken budur. Cumhur İttifakı aynı zamanda siyasetin de nasıl yapılması gerektiğini bunlara öğretiyor."

'BUNLARA ASLA İTİBAR ETMEYİN'

Ünal, "Son 20 gündür tüm illerde sosyal medya hesaplarında FETÖ'cü hesapların farklı kılıklar adı altında yürüttüğü operasyonlar var. Fitne çıkarmaya dönük, yalan, hakaret, bunlara asla itibar etmeyin. Bizim Müslümanlar olarak Kur’an’ın çizdiği bir yol var. Kur’an-ı Kerim bize buyuruyor ki, bir fasık size haber getirdiğinde “fetebeyyenü” onu araştırınız. O yüzden biz, birliğimizi beraberliğimizi muhafaza etmek için  fitnecilerin fitnesine kapı aralamamak için çalışma azmimizi, gayretimizi beraberce yürütmek için hem MHP hem Ak Parti olarak, kısaca Cumhur ittifakı olarak kardeşlerim sahada cesaretle, kararlılıkla çalışacağız. Biz MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadık beyle doğrudan görüşüyoruz. Tüm Türkiye’de en ufak bir yerde birisi bir fitne çıkarmaya kalkıştığında ya Sadık Bey bizi arıyor, ya biz Sadık beyi arıyoruz. O yüzden fitnecilerin fitnesine asla fırsat vermiyoruz. Hiçbir tezvirata, fitneye kapı açmadan beraberce  tek yumruk olarak çalışıyor muyuz? 31 Mart'ta İnşallah 12-0 yapıyor muyuz? Sandıklara sahip çıkıyor muyuz? Gönüllere girmeden sandıktan çıkılmaz. Gönüllere giriyor muyuz? Allah hepinizden razı olsun. Ben Büyükşehir Belediye başkan adayımızı, ilçe belediye başkan adaylarımızı bu büyük teşkilata, Cumhur ittifakına emanet ediyorum. Sizleri de Allah’a emanet ediyor, bugünkü projelerimiz şehrimiz hakkında hayırlı olsun" dedi.