Mahir Ünal, Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde, düzenlenen toplantıda muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıya AK Parti Milletvekilleri Mehmet Cihat Sezal ve Ahmet Özdemir, AK Parti Türkoğlu İlçe Başkanı ve Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici katıldı.

Burada önce Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir ilçedeki muhtarlara hitaben açıklama yaptılar.

Muhtarlar sayesinde her bir mahallenin sıkıntılarına, dertlerine, sorunlarına ve ihtiyaçlarına ulaştıklarını dile getiren Ünal, o yüzden muhtarların kendileriyle oluşturduğu iş birliğinin mahallelerin yaşanabilir hale gelmesi açısından çok önemli olduğuna dikkati çekti.

Ünal, 17 yıldan beri tek bir gayeleri olduğunu belirterek, "Bu ülkede hükümetler değişir dertler değişmez. Herkes, 'Böyle gelmiş, böyle gider' demeye başlamış. Ama 14 Ağustos 2001 günü Recep Tayyip Erdoğan, 'artık hiç birşey eskisi gibi olmayacak' dedi. Ve o günden bugüne kadar Türkiye hiç bir eskisi gibi olmadı. Türkiye'de oluşan tüm sorunları çözdük. Şimdi 'Türkiye'de kriz var diyorlar' ya Türkiye'de kriz olmaz. Çünkü dünyada Türkiye kadar dinamik, canlı ve yaşayan bir toplum yok. Allah'ın izniyle her krizin üstüsünden geliriz. Eğer birileri bunu şüphe ediyorsa dönüp geriye baksın." diye konuştu.

Ünal, faizde düşüşlüğede değinerek, ''Şuan Türk ekonomisi hızla toparlanmaya başladı. Faizler indi. Perşembe günü yine faizler inecek. Allah'ın izniyle dolar stabil ve düşüyor. Ve önümüzdeki süreçtede ekonomikte bir rahatlama hissedeceğiz.'' dedi.

Son günlerde Kahramanmaraş'ta yaşanan kara propagandalarla ilgili açıklamalarda bulunan Ünal şunları kaydetti;

"Bir sürü kara propagandalar yapıyorlar. Şu olmadı, bu yapılmadı felan filan. Çağrıyoruz, bu kente ne yapılmadı? Tabii ki yapılmayanlar ve eksiklerimiz var. Ama biz sorunun parçası olmayacağız çözümün parçası olacağız. O yüzden muhtarlarımıza burada çok iş düşüyor. Yani sizinle beraber bizlere çok iş düşüyor."