MHP Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatı'nda partiye katılan 200 kişinin rozetleri törenle takıldı.

Parti binasında gerçekleştirilen törende konuşan MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, MHP'nin yarım sırlık siyasi birikimi olduğunu ve bu partide görev almaktan her zaman gurur duyduğunu söyledi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin emrinde çalışmalara aralıksız devam edeceklerini kaydeden Akpınar, partiye olan teveccühün de her geçen artığını belirtti. Akpınar, "Partimize olan teveccühün her geçen gün artmasından dolayı 200 Kahramanmaraşlı vatandaşımız Milliyetçi Hareket Partisi'ne gönlünü açmış olup partimize üye olmak için başvuruda bulunmuşlardır. Ben bu kardeşlerimize partimize hoş geldiniz diyorum bizleri şereflendirdiniz. Milliyetçi ve ülkücü hareket her geçen gün gücüne güç katmaktadır" dedi.

'İSTİFA ŞOVLARINA İNAT ÜYE KAYITLARIMIZ ARTACAK'
Türkiye'nin yaşadığı sıkıntı ve karşı karşıya kaldığı büyük tehlikeleri bertaraf edip Türk Milleti'ni aydınlık geleceğe taşıyacak tek gücün Türk milliyetçiliği davasına gönül vermiş ülkücü kadrolar olduğunu ifade eden Mustafa Akpınar, şöyle devam etti:

"Bu kadrolar da yalnızca Milliyetçi Hareket  Partisi'ndedir. İstifa şovlarıyla partimizi yıpratmaya çalışanlara inat çalışmalarımız ve üye kayıtlarımız gün geçtikçe artacak  önümüzde bizleri bekleyen seçimden en iyi sonuçları almak için bize düşen her türlü görevi gece gündüz demeden yerine getireceğiz. Türkiye hepimizin ortak değeridir. Türk Devleti'nin bekası bizim için her şeyden önemlidir. Milliyetçi Hareket Partisi bu ülkenin temel taşı ve sigortasıdır. Allah biriliğimizi dirliğimizi daim eylesin. Türkiye düşmanları şunu iyi bilsin ki milliyetçi ve ülkücü hareket var olduğu sürece ülkemize karşı olan her türlü düşmanlığın önünde set olacaktır. Ne mutlu Türk'üm diyene."

Konuşmanın ardından partiye katılanların rozetleri takıldı. Törene, Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanı Hüseyin Kayış, Ülkü Ocakları Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ali Tufan da katıldı.

Kaynak: DHA