Kahramanmaraş'ın tanınan simalarından inşaat mühendisi, hukukçu ve yazar Serdar Erdoğanyılmaz, AK Parti'den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

 

Bugün öğleyen MADOEVİ'nde Kahramanmaraş'ta görev yapan çok sayıda basın mensubunun katılımı ile bir basın toplantısı düzenleyen Erdoğanyılmaz, "Kahramanmaraş'ta hizmet borcumuz var" diyerek, basın toplantısında "Kahramanmaraş'a hizmet borcumuz var", "Ben değil biz diyerek Kahramanmaraş için emek veriyoruz", "Komplo teorilerine rağmen, Türkiye adım adım büyüyor" ve "Yeni Türkiye,Yeni Güç, Hedef 2023" konularına değindi.

 

"Önce kendimi ve yaşadığımız şehirle bağlarımı anlatmak istiyorum. Kahramanmaraş Devlet Hastanesi'nde doğdum ve bu şehrin sokaklarında büyüdüm. Kahramanmaraş'ı adım adım yaşayarak öğrendim. Değerli şairimiz İnci Okumuş hanımefendi Adım Adım Maraş şiiriyle bu duygularımızı dizelerine dökerek anlatıyor. Okudukça şehri yaşıyorsunuz" diyerek, şunları söyledi:

 

"Kahramanmaraş'a hizmet borcumuz var

 

Kahramanmaraşlı olmak  ayrıcalıktır. Kurtuluş savaşının ilk zaferi dedelerimiz tarafından kazanılmış olup bu ayrıcalığın sebebi onlardır. Kahramanlık unvanımız da onlar sayesinde kazanılmıştır. Şehitlerimizin kanları pahasına bizlere emanet ettikleri bu şehre hizmet borcumuz var. Suyunu içip havasını soluduğumuz bu şehri daha güzel günlere taşımak için birlik beraberlik içinde çalışmalıyız. Kahramanmaraş için yapabileceğimiz başarılı hizmetler, şehitlerimize huzur verecektir. 12 Şubat Kurtuluş Bayramımızın kutlu olmasını dilerken şehitlerimizi rahmetle anıyorum.

 

Ben değil biz diyerek Kahramanmaraş için emek veriyoruz

 

Benim yaşam felsefem Kahramanmaraş üzerine kurulmuştur. Bu şehir için ömrümüzü tüketiyoruz. Hep beraber kamu hizmeti yapıyoruz. Mühendis ve hukukçu kimliğimle, İstanbul veya Ankara yerine memleketimi tercih etmemin tek nedeni bu şehirle aramızdaki sihirli bağdır. Beni hepiniz yakinen tanıyorsunuz. Size kendimi anlatacak değilim. Bu şehir için neler yapabiliriz noktasında sizlerle birlikte çalışıyoruz. Kahramanmaraş’ta kamuda uzun yıllar çalışmış olmamın yanı sıra, yaptığım iş gereği bu kentin neredeyse ayak basmadığım bir yeri kalmadı. Yatırımlarımızı ve  projelerini biliyor ve yakından takip ediyorum. Şehrimizin sorunlarını hep birlikte tartışıp çözüm yolları üretiyoruz. Mühendislik ve hukukçu alt yapımla teknik ve sosyal projeler üretip Kahramanmaraş'ı daha güzel günlere taşımak için 'Ben değil Biz' diyerek emek vererek çalışmak istiyorum.

 

Komplo teorilerine rağmen, Türkiye adım adım büyüyor

 

Türkiye, demokratik sisteme geçerken, önce rahmetli Adnan Menderes döneminde, sonrasında Rahmetli Turgut Özal döneminde kabuğunu yırtmaya başladı. Son 12 yıldan bu yana da Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafında başlatılan büyük değişimle de lider ülkeler arasına girdik. Komplo teorilerine rağmen, Türkiye adım adım büyüyor. Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz müddetçe de büyümeye devam edeceğiz. Bu değişimi başlatan ve özel hayranlık duyduğum Sayın R. Tayyip Erdoğan liderliğindeki ekipte, Binali Yıldırım, Veysel Eroğlu, Taner Yıldız ve Fatma Şahin gibi İTÜ mezunları görev aldılar. Marmaray, Üçüncü Boğaz Köprüsü, Yeni İstanbul Havaalanı ve birçok dünya çapında eseri ve sosyal projeleri bu ekip başardı ve başarıyor. İşte bu noktada bir İTÜ mezunu İnşaat Mühendisi ve Hukukçu kimliğimle, bilgi birikimimle bu ekibe katılarak değişim sürecine katkı sağlayabilmek için AK Parti saflarında milletvekili aday adayı olmaya karar verdim.

 

Yeni Türkiye, Yeni Güç, Hedef 2023

 

Ben de 'Yeni Türkiye, Yeni Güç, Hedef 2023' sloganıyla, Kahramanmaraş ve ülkem için çalışabilmek amacıyla Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ve yol arkadaşlarına katılmak istiyorum. Yüce Allah nasip ederse inandığım bu yolda birlikte yürüyeceğiz.    Kahramanmaraş'ı ve Türkiye'yi 2023'e taşıyacak ekibe katılmak onurlu bir görevdir. Bu onura ulaşabilmek  için Ak Parti milletvekili aday adayı olarak yola çıkıyorum.Kahramanmaraş AK Parti Teşkilat mensuplarının bu düşüncemi öğrendiklerindeki sıcak yaklaşımları da  beni teşvik etmiş olup, teşvikleri ve bundan sonraki yardımları için de şimdiden hepsine teşekkürlerimi sunuyorum.Aday olamasam da Yeni Türkiye yolunda kendileriyle birlikteliğimiz devam edecektir.İnşallah hep beraber bu şehre daha fazla hizmet etmemiz nasip olur.

 

Milletvekili aday adaylığım ve sonrasında, siz değerli basın mensubu arkadaşlarımın bana her türlü desteği vereceğine inanıyor, aday adaylığımın şehrim ve ülkem için hayırlı olmasını diliyorum. Bu anlamlı ve onurlu günümde beni yalnız bırakmadığınız için hepinize  teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.Allah yar ve yardımcımız olsun."