Fatih Mehmet Erkoç'un kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım hakkında, AK Parti Genel Merkezinde durum değerlendirmesi yapıldığı iddia edildi. Kendi partisine ve partili arkadaşlarına yönelik sözlerin manasını çözmeye çalışan uzmanlar, Erkoç’un bu açıklama ile AK Parti’den ayrılacağı varsayımı üzerine konuşmaya başladılar.

YENİ OLUŞUMA GÖZ MÜ KIRPIYOR?

Erkoç 24 Eylül günü kendi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Siyasi menfaat elde etmeye çalıştığımızı ima eden kişi ve sahiplerini kınıyorum.” “Rahatsız olan birtakım şer şebekesi ve tetikçileri…” “Son iki yıldan bu yana sözde sitenin sözde yazarı periyodik şekilde şahsıma ve bazı dava arkadaşlarıma karşı insafsızca yazılar yazıp itibar suikastlığı yaparken bazı siyaset yaptığını zanneden acizler de sözde yazardan ve yazılarından medet ummaktalar…” gibi yazılar içermesi kamuoyunda ve Genel Merkez de Erkoç’un AK Parti’ye karşı bayrak açtığı ve yeni oluşuma göz mü kırpıyor? Konuşulmasına yol açtı.

YENİ PATRON BENİM

İddia odur ki; Fatih Mehmet Erkoç’un kendine yakın dost meclisinde “Maraş'ta yeni Patron benim, bu şehri mahvetmişler, şehri ve siyaseti baştan aşağı düzelteceğiz diye konuştuğu ve Ali Babacan’ın partisinin İl Başkanı olacağı yönünde nabız yokladığı” bugünlerde kamuoyunun en çok üzerinde durduğu ve konuştuğu sözler arasında yerini almış gözüküyor.

Erkoç’un bu iddialara ne gibi cevap vereceği kamuoyunda merakla bekleniyor.