Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gaziosmanpaşa mitinginde halka seslendi. Erdoğan, "Mahallelerin ortak park alanları olacak ve araçlar o parklara park edecekler, sokağa değil" açıklaması yaptı.

"ARTIK PARK SİSTEMLERİNİ YAYGINLAŞTIRACAĞIZ"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Artık park sistemlerini yaygınlaştıracağız. Yani mahallelerin ortak park alanları olacak ve araçlar o parklara park edecekler, sokağa değil" ifadelerini kullandı.

"MODERN ŞEHİRCİLİĞİ BİZ İKAME EDECEĞİZ"
Erdoğan, "Gaziosmanpaşa'nın sokaklarına bakalım. Sokaklarda arabayı park edecek yer var mı? Niye yok? Önüne gelen araba alıyor da onun için yok. Allah nasip eder, inşallah Mart 2019 tekrar belediyeyi biz alacağız inşallah. Artık park sistemlerini yaygınlaştıracağız yani mahallelerin ortak park alanları olacak ve araçları o parklara park edecekler, sokağa değil. Araçlar o parklarda park etmek suretiyle modern bir şehirciliği biz ikame edeceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Bay Muharrem üniversiteyi ücretsiz yapacağım diyor. Zaten bizim dönemimizde ne zaman ücretli oldu?

Bay Kemal'in döneminde hastaneye sağlam girsen hasta çıkardın. ABD'nin Cleveland'i varsa bizim de şehir hastanelerimiz var.

Bu pazar aynı zamanda Mart 2019'un işaret fişeğidir. Onu da bilin.

Şu anda 40 milyon turiste gidiyoruz. Ne kadar aleyhe çalışırsa çalışsınlar turistler geliyor. Niye? Türkiye bir başka ülke.