AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı olan Doktor Gökhan Gökşen, il binasında düzenlenen törenle resmi başvurusunu yaptı.

 

 

Sevenlerinin ve dostlarının kendisini yalnız bırakmadan salonu doldurduğu bir ortamda resmi başvuru evrakını teslim alan Gökhan Gökşen’in zaman zaman duygulandığı ve mutluluğu yüzünden okundu. Gördüğü bu ilgi ve destek karşısında konuşurken duygulandığını ifade eden aday adayı Gökşen, ilk kez bir kürsüde konuşma yaparken bu kadar heyecanlandığını ifade etti.

 

Samimiyetle, kararlılıkla, azimle çıktığı bu yolda herkesin duasını ve desteğini isteyen Gökşen, gördüğü bu içten desteği Milletvekili olduğu takdirde TBMM kürsüsünde bir teşekkür konuşmasıyla dile getirmek istediğini söyledi. Aynı zamanda, başvuru sırasında kendisini yalnız bırakmayan eşinin kendisini tebrik etmesi, hayırlı olsun dileklerini sunması salonda hoş bir sahnenin oluşmasına vesile oldu.

 

 

Resmi başvuru sırasında kendisini yalnız bırakmayan ve destek olmak için gelen dostlarına, yakınlarına teşekkür eden aday adayı Gökhan Gökşen: “2011 yılında 24. dönem Milletvekili olabilmek için yine AK Parti’nin ak kadroları arasında yer alabilmek için “Abdal Halil Ağa gibi kararlı, Sütçü İmam gibi inançlı” sloganıyla, istiklalin başkentinden 2023 Türkiye’sine bir yürüyüş başlatmıştık. İnanın şu an o ilk gün, ilk aday adaylığı müracaatı yaptığım günden çok daha heyecanlıyım. Hayatımda ilk kez kürsüde bu kadar heyecanlanıyorum. O yüzden bir kusurum olursa affola, bu heyecanı bana yaşattığınız için de hepinize tekrar tekrar teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

Siyasetin uzun soluklu bir iş olduğuna işaret eden Gökşen, siyaseti iyi ve güzel büyüklerinden bu şekilde öğrendiğini ifade etti. Siyasetin azim ve kararlılık gerektirdiğine dikkat çeken Gökşen: “Ama bir şeyin daha ihtiyaç olduğunu söylemek istiyorum; Siyaseti yapabilmek için insanın arkasında kadınıyla, çocuğuyla, genciyle, yaşlısıyla, engellisiyle, emeklisiyle, canı yürekten, siyasetçiye destek veren insanlara ihtiyaç vardır. Nu mutlu ki bu gün karşımda o güzel topluluğu görüyorum.” dedi. 

 

 

Gökşen, 2023 vizyonuna yürüyen ülkede Kahramanmaraş’ı tüm ilçeleriyle beraber bir bütün olarak yüreğine koyup Ankara’ya taşıyacağını kaydetti. Siyasetin içerisinde olması gereken duygulardan bahsetmek istediğini belirten Gökşen, bu anlamda samimiyet, sevda, özveri gibi duygularla siyasetin bir ülkeye, şehre ve insanlara önemli kazanımlar sağlayacağının altını çizdi.

 

Salondakilere hitap ederken duygulandığını ve kelimeleri seçmede zorlandığını ifade eden Gökşen’in, gördüğü ilgi ve alakadan dolayı memnun ve mutlu olduğu gözlendi.  2011’de çıktığı bu yolda, 2014 Onikişubat Belediye başkanlığı için başvuru yaptığında da istiklal ruhuyla hareket ettiğini kaydeden Gökşen, bu ideal ile 2023 dediğini belirtti.

 

“BEN ONA İSTİKLAL BAYRAMI DEMEK İSTİYORUM”

 

Milli mücadele dönemindeki kahramanların gelecek nesiller için gösterdiği fedakarlığı kendisinin de göstermek istediğini ifade eden Gökşen şunları konuştu: “Bu gün bir istiklalin başkentinde yaşıyoruz, çok değil daha geçtiğimiz haftalarda 12 Şubat İstiklal Bayramını kutladık. Herkes kurtuluş bayramı diyor ben ona istiklal bayramı demek istiyorum müsaadenizle. Nasıl 1920 yılında ecdadımız bu topraklarda bizler özgürce yaşayalım, al bayrağımız kalemizde özgürce dalgalansın, ezanlarımız susmasın diye mücadele ettiyse onların yaptığı mücadelenin kat kat fazlasını yapmakla kendimi mükellef addediyorum. Bu salonda ve bu salonun dışında caddeye indiğimizde köylere, mahallelere gittiğimizde bana samimiyetle, gözlerindeki o aşkla, şevkle, sevgiyle bakan insanların bana verdiği desteği inanın hayatımın hiçbir anında unutmayacağım. İnşallah bu samimi destekleri TBMM çatısı altında ve TBMM’nin kürsüsünde Rabbim nasip ederse, bu gün burada konuştuğum gibi İnşallah teşekkür konuşmasıyla da duyurmayı diliyorum.”

 

 

Bu memlekette doğduğunu, yetiştiğini ve büyüdüğünü söyleyen aday adayı Gökşen, salonda bulunan pek çok dostunun kendisinin yetişmesi için emek verdiğini açıkladı.  Gökşen, yakınlarının Kahramanmaraş’a hizmet edebilecek bir kişi olabilmesi için bildiklerini kendisine aktardıklarını ifade etti.

 

Aday adayı Gökhan Gökşen, Kahramanmaraş’ta yetişmiş insanların, daha iyi hizmeti nasıl yaparım diye önüne çıkan engelleri hiçe sayarak bütün zorluklara rağmen gösterdikleri bu azmin, kararlılığın ve samimiyetinin Türkiye’ye katacağı çok şey olduğuna inandığına vurgu yaptı. Allah’ın izniyle çıktığı bu yolda gösterdiği samimiyetinden dolayı kapıların açılmasını murad ettiğini kaydeden Gökşen, bunun için de dostlarından, yakınlarından ve destek verenlerden dua etmelerini istedi.

 

 

Türkiye için bu güne kadar birçok çalışmanın yapıldığını hatırlatan Gökşen, yapılması gereken daha çok hizmetler olduğunu dile getirdi.

 

“ÖRNEK BİR SİYASETİ TÜRKİYE’YE KAHRAMANMARAŞ OLARAK TEKRAR YAŞATALIM”

 

AK Parti Milletvekili aday adayı Doktor Gökhan Gökşen: “Yeni bir Anayasa, yeni bir Türkiye, 2023 vizyonuyla Genel merkezimizin çıktığı bu yolda yeni Türkiye’nin yeni fikirlerini üreten kadroların arasında yer alabilmek çıktığım bu yolda hepinizden burada bulunan tüm dostlarımdan, bütün teşkilat mensuplarından ve değerli basın mensuplarından özellikle istirham etmek istediğim bir şey var. Bu yol zor bir yol, bu yol naçizane tek bir bedenin taşıyabileceği bir yol değil. Sizlerden tek isteğim bu samimi duyguları Kahramanmaraş’ın samimiyetle hizmet eden her bir ferdinin duygusunu Ankara’ya taşımam için, Allah rızası için bana yardım edin, destek olun. Örnek bir siyaseti Türkiye’ye Kahramanmaraş olarak tekrar yaşatalım.” diyerek sözlerini bitirdi.

 

Konuşmanın ve başvuru kabul evrakının teslim alınmasından sonra dostları ve sevenlerinin tebriklerini kabul eden Gökşen, herkesle tek tek ilgilenerek teşekkür etti.