AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Metin Doğan’ ın Çanakkale Zaferi ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

 

 

Mesajında "100. yıldönümünü idrak ettiğimiz Çanakkale Zaferi, Türk milletinin yeniden diriliş destanı olduğu gibi dünya tarihinin de seyrini değiştiren bir kardeşlik abidesidir" diyen AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Metin Doğan, şunları kaydetti:

 

"Türküyle, Kürdüyle, Lazıyla, Çerkeziyle, etnik kökeni, mezhebi ne olursa olsun vatan toprakları için savaşmış ve bugün Çanakkale’de omuz omuza yatan şehitlerimiz Türk milletinin sarsılmaz birlik ve beraberliğinin de en güçlü nişanesidir. Çanakkale Zaferi, inancın, azmin ve kararlılığın simgesidir.

 

Vatan topraklarını korumak ve savunmak için en güç koşullar altında canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen şehitlerimiz, devletimizin varlık ve bekasının, birlik ve beraberliğinin güvencesi olarak sonsuza kadar milletimizin gönlünde yaşamaya devam edecektir. Milletimiz, şehitlerimizin ve gazilerimizin değerini daima bilmiştir, onları asla unutmamıştır, unutmayacaktır.

 

Bu vesile ile, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin yıldönümünde, ebediyete intikal eden kahramanlarımızı ve vatanını canından aziz bilen tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun."