Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, ülke sorunlarının her geçen gün arttığını belirterek, hükümet tarafından bu sorunlara yönelik hemen hemen hiçbir çalışma yapılmadığını vurguladı.

 

Elbistan Ülkü Ocakları Başkanı Murat Kılınç, Elbistan Türk Eğitim-Sen Başkanı Musa Demir, Bolu Kıbrıscık MHP eski İlçe Başkanı Mehmet Özkan, Türk Büro-Sen 5 No’lu Şube Başkanı Selahattin Hüsnü Kara ile Türk Büro-Sen 5 No’lu Şube Başkan Yardımcısı Cengiz Sek, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu’nu Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ziyaret etti.

 

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Türkiye’nin içeride ve dışarıda sorunlarının arttığına işaret ederek, hükümetin bu sorunları çözme konusunda hiçbir çaba harcamadığını söyledi.

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi çalışmaları hakkında da bilgi veren MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, parti olarak toplumun hemen hemen bütün kesimlerinin sorunlarını ve bu sorunlara yönelik çözüm önerilerini Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşıdıklarını sözlerine ekledi.