Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

Beni bağrınıza bastığınız için her birinize teşekkür ediyorum. Altındağ'ın cesur insanlarını hep yanımızda. Altındağ demokrasinin de kalesi olmuştur. Altındağ sadece tarih ve kültürün değil TBMM'ye ev sahipliği yapmasıyla da aynı zamanda milli iradenin de merkezidir.

2014'te Altındağ hizmet siyasetini seçti. Eski Türkiye heveslilerinin özelikle saldırdığı 2009'da Altındağ yüzde 57,3 ile 'milli irade' dedi. 24 Haziran'da Altındağ bir kez daha bize, partimize rekor düzeyde oy oranlarıyla sahip çıktı. 16 Nisan halk oylamasında Altındağ yüzde 63,3 ile kalıcı istikrar dedi, büyük ve güçlü Türkiye dedi.

Şu ana kadar girdiğimiz 14 seçimde de Altındağ bize destek verdi. Vesayete karşı durdu. Sizler güçlü duruşunuzla sadece Altındağ ve Ankara'nın gelişmesine katkıda bulunmadınız. Aynı zamanda Türkiye'nin son 17 senesinde, eğitimde, sağlıkta, ekonomide yazdığı destanlarda pay sahibi olmuştur.

Rabbim kardeşliğimizi muhabbetimizi daim eylesin. İnşallah 31 Mart akşamında bu başarılarımıza bir yenisi ekleyeceğiz. 31 Mart'ta Altındağ'dan yine rekor bekliyoruz. 31 Mart DEAŞ ve PKK gibi proje terör örgütleri üzerinden ülkemizin bekasına kastedenlere indirilmiş darbe olacaktır.Hangi adayın ne dediğini, kimin kimlerle kol  kola girdiğini duyuyor görüyorsunuz.

İşte CHP'yi görüyorsunuz. Talimat nereden geliyor? Kandil'den geliyor. Kesinlikle CHP terör örgütünün desteklediği HDP, öbür tarafta adı İYİ olan parti ve Saadet. Ne diyorlar siz doğuda bir olacaksınız. Bazı yerlerde İYİ partiyi destekleyeceksiniz, bazı yerlerde CHP'yi destekleyeceksiniz. 

Ben halkıma inanıyorum. 31 Mart'ta Allahın izniyle sandıklarda bunlara en güzel Osmanlı tokadını vuracağız. 

Bu seçimde Cumhur ittifakı olarak beraber omuz omuza yoğun bir çalışma içerisinde olacağız. 

Oylarımız konsolide olmalı, Cumhur ittifakı olarak sandığa yansımalı. 

Kimin gündeminde neler olduğuna dikkat etmenizi istiyorum, hizmet var, emek var. Ülkemizi ekonomide ticarette, tarımda savunma sanayiinde çok daha ileriye taşımak var. Mültecilerin evlerine dönmesini sağlamak var. Bizim gündemimizde terör bataklarını kurutmak var. Peki CHP'nin ve zillet ittifakınn gündeminde ne var? Bölücü örgütün siyasi uzantılarına yoldaşlık yapmak var. Milletimizin rızkını gasp eden fırsatçılara destek olmak var.

Basın özgürlüğü diyerek FETÖ'nün paçavraları önünde nöbet tuttular. Önceki gün bir CHP milletvekili çıkmış petrol ve doğal gaz aramalarımızı eleştiriyor. Biz ilk günden itibaren bu tür çağrıları Rumlardan işitiyorduk. Rumların rahatsızlık duyması gayet doğal. Burada sorgulanması gereken CHP'nin hazımsızlığı. Bizi en çok yaralayan CHP'nin Rumların ağzıyla konuşmasıdır.

Elbetteki biz petrol ve doğal gaz arama çalışmalarımızı durdurmayacağız. İnşallah milletimize hasretle beklediği müjdeli haberleri de vereceğiz. İçinde konut projelerinin aile sağlık merkezlerinin camilerin, konutların, 112 tesisin toplu açılış törenini yapıyoruz.

Bugün tek kalemde 306 trilyon lirayı aşan prejeyi açıyoruz. Türkiye'yi şehir hastaneleri ile donatmak hedefimdi.  Şimdi bunu gerçekleştiriyoruz. Yüksek hızlı tren hattında da çalışmalar devam ediyor. Ankara Kalesi'nin 12 kilometrelik yolunu kültür rotası haline getiriyoruz.

Ankara'ya 13 millet bahçesi yapıyoruz. 4 tanesi Altındağ'da olacak. Ankara'nın ulaşımını yeni etro hatlarıyla daha da rahatlatacağız. Ulaşım ve sağlık beklentileri karşılanacak. 14 Mart'ta Etlik Şehir Hastnesi'ni hizmete sunuyoruz. Siteler esnafının taleplerini belediye başkan adaylarımız biliyor, çok yakın takip ediyorlar.