Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarında şu ifadeler yer aldı:

Üye sayımızı yaklaşık 11.5 milyona çıkararak milletimiz ile bütünleşme noktasında rakipsiz olduğumuzu gösterdik. İnşallah hep birlikte milletimizin umudu olan AK Parti'nin bu tutumunu sürdüreceğiz.

Derdini dinlemedik, yüreğine dokunmadık tek bir insan bile bırakmayacağız. Ancak böyle vatandaşımızın bize olan desteğinden emin olabiliriz. Dünyanın içinden geçtiği dönüşüm süreci sorumluluğumuzu daha da artırıyor. Türkiye daha önce fırsatları hep kaçırmıştı. Bu kez büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasına mani olamayacaklar. AK Parti Türkiye'nin son 18 yılına damga vurmuştur.

"KARŞIMIZDAKİ İTTİFAK ŞİMDİDEN TEL TEL DÖKÜLMEYE BAŞLADI"

Geçmişte Türkiye önüne çıkan fırsatları, krizler nedeniyle hep kaçırmıştır. Bu defa da aynı oyunun sahnelenmeye çalışıldığını biliyoruz.

Bu kez büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasına mani olamayacaklar. 

Bugün Türkiye'de milletimizin ülke yönetimini emanet edeceği bir başka parti yoktur. Partimizde de kimse vazgeçilmez değildir

Yeni yönetim sistemine geçmemizle birlikte yolumuza Cumhur İttifakı ile devam ediyoruz. Bu yolda ülkemizi tarihi bir dönüm noktasından geçirme sorumluluğu ile karşı karşıyayız. Karşımızdaki ittifak şimdiden tel tel dökülmeye başladı.

Etrafında oluşturulmaya çalışılan illüzyon her geçen gün daha da battığı taciz, tecavüz, hırsızlık batağında sönüp giden CHP artık kendi derdine düşmüştür. Siyasetin cilvesi olarak bu partinin gerçek yüzünü göstermek için kendilerini muhatap alıp cevap vermek durumunda kalabiliyoruz. Türkiye'nin geleceğinde bu partiye yer olmadığını da şimdiden görüyoruz.

İktidar yolunu vesayet, darbe ve dış destekte gören bir anlayış çökmeye mahkumdur. Ülkemize bugüne kadar kazandırılan tüm eserler ve geliştirilen tüm projelere karşı çıkan muhalefet anlayışının devri geride kalmıştır.

SON 2-3 YILDA YAPTIĞIMIZ REFORMLAR BİR BAŞLI BAŞINA BİR DESTANDIR"

Sessiz devrimler olarak adlandırdığımız reformlar ile ülkemizin çehresini değiştiren biziz. Sadece son 2-3 yılda yaptığımız reformlar bile başlı başına bir destandır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni ülkemize biz kazandırdık.

HAFTAYA EKONOMİ REFORMUNU AÇIKLAYACAĞIZ

İnsan Hakları Eylem Planı'nı salı günü paylaştık. Önümüzdeki hafta ekonomi reformunu açıklayacağız.

Eski Türkiye görüntüsü olan çöp dağlarının ortaya çıkması, su tankerlerinin görülmesi yıkım değil de nedir? AK Parti'nin yönetiminde bir yerde çıksa yeri göğü inletecek çevreler, CHP'de söz konusu olunca lal kesilmişlerdir.

BÜYÜME YORUMU

Büyüme rakamımız 1.8 olarak açıklandı. Küresel sağlık krizinin yaşandığı dönemde Türkiye büyüme gösteren sayılı iller arasında yer aldı. Dengeli ve güçlü bir alt yapıyı gösteriyor. Şubat ayı ihracatımız 16 milyar doları geçti. Kontrollü normalleşme adımlarımız ile salgının ülkemiz üzerindeki olumsuzluklarını ortadan kaldırıyoruz. Muhalefete sorsanız 'battık, bittik' derler.