AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Adıyaman'da düzenlenen mitingde önemli konuşmalarda bulundu. Yurttaşlara seslenen Erdoğan, "Bu süreçte dargınlık, kırgınlık yok. Tamam mı? Bazen duyuyorum, böyle dargınlık, kırgınlık olanlar var. Sakın ha, dargınlık yok. Biz birbirimizi Allah için seviyoruz." ifadelerinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman Hükümet Konağı önünde düzenlenen mitingde halka hitap etti.
 
Erdoğan, "CHP Genel Başkanı dahil pek çok sözcüsü 'Şu parti illa barajı geçmeli' diyerek adeta seçmenlerini işportaya çıkarıyor. Barajı geçsin dedikleri parti bu ülkenin en eli kanlı örgütünün emrinden çıkamadığı için gerçek anlamda siyasi parti olamamış bir yapıdır." dedi.

"Hepsi bir araya gelip seçimde bizim önümüzü kesecekler." diyen Erdoğan, "Bu siyaset mühendisliği hesaplarıyla biz 1989 yılındaki ilk adaylığımızdan beri mücadele ediyoruz. Onun için de hesabı da hesap yapanı da anında tanırız." diye konuştu. 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

Unutmayın yaparsa yine AK Parti yapar. Nasıl geçtiğimiz 16 yılda ülkemizi 3.5 kat büyüttüysek şimdi de ülkemizi 2 kat daha ileri götürmek istiyoruz. Bizim siyasetimiz hizmet siyasetidir. Biz milletimize efendi olmaya gelmedik, hizmetkar olmaya geldik. Bu dün de böyleydi. O yüzden 24 Haziran'da desteklerinizi bekliyoruz. Biz kimsenin önündediz çökmedik. Allah'tan başka kimsenin önünde ruküya eğilmedik. 24 Haziran'da cumhurbaşkanlığında şahsımı Meclis'te AK Parti'yi desteklemeye hazır mıyız?

SAKIN HA DARGINLIK YOK

Bu süreçte dargınlık, kırgınlık yok. Tamam mı? Bazen duyuyorum, böyle dargınlık, kırgınlık olanlar var. Sakın ha, dargınlık yok. Biz birbirimizi Allah için seviyoruz. Makam mevki aşiret bunları koyalım bir kenara. Biz yaradılanı yaradandan ötürü seveceğiz. 

14 KATRİLYONLUK YATIRIM

Geçmişte yıllarca ihmal edilen mahrumiyeti iliklerine kadar hisseden Adıyaman hizmetlerin kıymetini iyi bilir.? Hükümetlerimiz döneminde Adıyaman'a 14 katrilyon liralık destek ve yatırım yaptık.Adıyaman'daki tüm evlatlarımız okula gidebilsin diye eğitimde 2 bin 865 yeni derslik yaptı. Önümüzdeki 2 yıl içinde yine yurtlar açmaya devam edeceğiz. 44 Sağlık tesisini Adıyaman'a kazandırdık. 15 sağlık tesisi de proje aşamasında.Yani yatırım hazırlıkları içerisindeyiz. Toki aracılığıyla Adıyaman'da 4 bin 300 konut projesini hayata geçirdik.

ADIYAMAN HIZLI TRENE KAVUŞACAK

20 köprüyü daha Adıyaman'a kazandırdık. Yaparsa AK Parti yapar dedik. Yapımı devam eden Kahta Köprüsü de bitmek üzere. Yatırım bizim işimiz. Hızlı tren projelerimiz için Adıyaman da var biliyorsunuz. İnşallah Adıyaman'ı hızlı trene kavuşturacağız. Adıyaman havalimanımıza yeni bir terminal binası yaptık. 16 yılda Adıyamanlı çiftçilerimize 1.2 katrilyon lira tarımsal destek verdik."

TÜTÜN ÜRETİCİLERİNE MÜJDE

16 yılda Adıyamanlı çiftçilerimize 1.2 katrilyon lira tarımsal destek verdik. Bay Kemal sen vermedin biz verdik. Adıyaman tarihinde ve ticaretinde tütün önemli bir yere sahip. Her ne kadar şahsen tütüne karşı olsam da bu ürünün ticari önemini de görmezden gelemem. Tütünün satılabilmesine biz imkanlar sağladık. Biz bugüne kadar sizlerin ekmeğine engel olmaya değil ekmeğini büyütmeye geldik. Rahat olun kazanılmış haklarınızı AK Parti iktidarı geri almaz.

OY NAMUSTUR SAHİP ÇIKIN

Adıyaman'a verdiğimiz 232 trilyonluk teşviklerden 129 bin işveren ve sigortalı yararlandı. Önümüzdeki dönemde de bu şekilde inşallah devam edeceğiz. 24 Haziran'da tercihimizi bir kez hizmet siyasetinden yana kullanıyor muyuz? Ben sizlere güveniyorum. Hanımlara güveniyorum. Oy namustur. Oyunuza lütfen sahip çıkın. Vakit birlik vakti. Vakit Adıyaman vakti.

15 VEKİLİ PAKET YAPIP SERVİS YAPTI

Cumhurbaşkanlığında, mecliste ne kadar güçlü olursanız, ülkeye o kadar iyi hizmet edersiniz. Ana muhalefetin partisi bir süre önce ne yaptı? Milletvekillerini pazara çıkardı. 15 milletvekilini paket yapıp başka partiye servis yaptı. O milletvekillilerin şaşkın yüzleri hala gözlerimin önünde. Paketlendikleri partinin sıralarına bile gelmediler. Bu işin demokrasiyle falan alakası yok. Güya hepsi bir araya gelip önümüzü kesmeye çalışıyorlar. Hesabı da hesap yapanı da anında tanırız. Milletvekilleri kendilerine oy verenleri temsil etmek yerine örgütün cenaze ve silah işlerine bakıyordu."

İNCE'YE DEMİRTAŞ ELEŞTİRİSİ

Sayın Muharrem, ince ince Edirne'ye gittin. 7 Haziran seçiminden sonra bu ziyaret ettiğin şahıs değil miydi 53 tane benim Kürt kardeşimin ölümüne neden olan? Ya sen hangi akla hizmet ediyorsun. Neymiş, adaymış, serbest bırakılması gerekiyormuş. Sen ne diyorsun ya? Neyi serbest bırakıyorsun? 6-7 Ekim'de insanlarımızı birbirine kırdıranlar bunlar değil miydi? Şimdi cezaevinden esip yağan zatın elinde 53 vatandaşımızın kanı var. Ekranlarda saz çalıyor diye pazarlananlar arkada vatandaşlarımıza kurşun sıkanların sırtını sıvazlıyordu. CHP, PKK beraber yol yürüyor. Görevlendirdiğimiz kayyumlar işlerini pırıl pırıl yaptı. Bunların kan akıttığı musluklardan artık su akıyor. Ellerinde kan var, kan...
 

(Muharrem İnce'yi kastederek)Televizyonlarda görüyoruz. Aslında komik adam. Ama asıl soru şu böyle bir insana ülke emanet edilir mi? Türkiye çıraklara emanet edilir mi? Pensilvanya'ya gittiğimi iddia etti. Bakın ses var mı? Bir kitap buldu ondan bir satır okudu. Sonra ne oldu, kitabın yazarı çıktı o soyut dedi. Genel başkanı zaten yalancı kendi de öyle. Ben icazeti nerden aldım biliyor musun?  Cezaevinden çıktık araştırma yaptık. Halkımız parti kur dedi. Biz icazeti halkımızdan aldık. Haddini bil. Erdoğan yalan affetmez. Dava açtım şimdi.