24 HAZİRAN'DA Cumhurbaşkanı seçimiyle beraber yapılacak 27’nci dönem Milletvekili Genel Seçiminde MHP’nin Kahramanmaraş Milletvekili listesinin 2’nci sırasında bulunan Zühal Karakoç Dora’nın Ak Parti’nin Siyaset Akademisinde ders vermesi kamuoyunda tartışmaları beraberinde getirdi.

27’nci dönem Milletvekili seçimi için geri sayım sürerken MHP’nin aday listesini YSK sunacağı 21.05.2018 saat 17:00 den günler önce açıklaması büyük sürpriz olarak değerlendirilmişti. Listelerin açıklanması ile tartışmalarda beraberinde geldi.

AK PARTİ SİYASET AKADEMESİ HOCASI LİSTEDE

MHP’nin Kahramanmaraş Milletvekili aday listesinin 2’nci sırasında bulunan Zühal Karakoç Dora’nın AK Parti siyaset akademisinde ders veren hoca olduğunun sosyal medya paylaşımları ile ortaya çıkmasından sonra MHP’ye gönül veren partililer Wattsapp ihbar hattımıza onlarca mesaj ve resim atarak şunları söyledi; “Bu ne ya kardeşim. Tanımadığımız birini Genel Merkez getirip 2’nci sıraya koyuyor. Hem de AK Parti siyaset akademisi hocasını. Bu şehrin çocukları MHP’nin yükünü çekecek, Milletvekili listesine AK Parti siyaset akademisinde hoca olan bir bayan gelip 2’nci sıraya konacak. Yok kardeşim yağma yok, oyumuzu MHP’ye vermeyeceğiz. 24 Haziran seçimlerinde 1 Milletvekili alsınlar da görelim. Yeter gayrı boynumuzun büküldüğü. Madem Cumhur ittifakı listelerde bile ortaya çıkıyor o zaman bir MHP’linin de AK Parti listesinde görelim bakalım yazılacak mı?”

MHP KAHRAMANMARAŞ’TA HARAKİRİ YAPTI

MHP Kahramanmaraş’ta 24 Haziran seçimlerinde AK Parti’ye kızgın ve küskün binlerce kişiden oy alacakken listedeki bu yanlışın sonucunda nasıl bir sonuç alacağı merakla bekleniyor. Siyasetin bazı tecrübeli isimlerine bu soruyu sorduğumuzda hemen hemen aynı cevabı alıyoruz.” MHP listede ki yanlıştan ötürü Kahramanmaraş’ta harakiri yaptı? Sonuçları maalesef MHP açısından iyi olmayacak?”