CHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Avukat Ali Ünlü Seçim çalışmaları kapsamında, yapılacak olan genel seçimler öncesinde CHP’nin ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek, parti teşkilatı ve partililer tarafından büyük ilgi gördü.

 

Av. Ali Ünlü, CHP Andırın, Göksun, Afşin ve Elbistan İlçe Teşkilatları ziyaretinde İlçe Başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili karşıladı. Teşkilatlarında gerçekleştirilen programda Ünlü kısaca kendisini tanıtarak, şunları söyledi:

 

"Bende sizler gibi köklü atadan babadan CHP’liyim. Bu partinin değerlerini savunduğu fikirleri hayatına özümsemiş biriyim. Bizimde yolunda gitmediğini düşündüğümüz eksik olduğunu düşündüğümüz şeyler var. Çoğunuz bunları biliyorsunuz. Böyle bir görev bize nasip olursa benim birinci görevim örgütlere, örgütün temel taşı olan mahalle temsilcilerine değer vermek onların emeklerini karşılıksız bırakmamaktır. Milletvekili aday adayı olarak yapmak istediğim en önemli şey budur. Parti Örgütünü muhatap almazsak örgüte ve çalışanlarına gereken değeri vermezsek sorunları çözemeyiz.

 

Bugün yaşadığımız problemlerin temelinde veya geçmişten bugüne kadar partimizin Kahramanmaraş için söylüyorum gerilemesinde örgütlerin ve örgüt zihniyetinin ciddiye alınmaması ve seçilmiş insanların bireysel siyaset yapmasından kaynaklı sorunlar olduğunu düşünüyorum. Böyle bir görev nasip olursa örgüt ve milletvekili arasında nasıl çalışılır, bu organizasyon nasıl yapılır,  Kahramanmaraş’ta ve tüm ilçelerinde bir milletvekili ilçe örgütüyle beraber bir bütün olarak nasıl hareket eder herkese gösterme şansı bulabiliriz inşallah, seçilmiş milletvekili ile örgütün birlikte çalışması sağlanamadan başarıya ulaşmak bana göre imkânsızdır. Bu sağlanamayacaksa kimin milletvekili seçildiğinin de bir önemi olmayacaktır. Partimizi Kahramanmaraş’ta eski dönemlerde olduğu gibi en parlak dönemlerine hep birlikte taşıyabiliriz. Bu atmosferi Kahramanmaraş’ta yaratabiliriz. Ben buna hazırım, fikren hazırım ruhen hazırım, bedenen hazırım."

 

CHP Andırın, Göksun, Afşin ve Elbistan İlçe Teşkilat Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Milletvekili Aday Adayı Av. Ali Ünlüye ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek başarılar dilediler.