Memleketi Kahramanmaraş'ta seçim çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Parti Meclisi Üyesi ve Kahramanmaraş 1. sıra Milletvekili adayı Ali Öztunç, 24 Haziran’a kısa süre kala Kahramanmaraş halkı ve şehrin önde gelen kişi ve kurumlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor.

18 Haziran’da Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin büyük Kahramanmaraş mitinginde Müftülük Meydanı’nı tıka basa dolduran Türkiye sevdalısı vatandaşlara seslenerek, ”Atom Karınca’yı size emanet ediyorum” ifadeleriyle güvenini ortaya koyduğu CHP’nin genç ve dinamik ismi Ali Öztunç, seçimlere kısa süre kala Kahramanmaraşlılarla iç içe seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Mola vermeden her dakikasını halkın içerisinde geçiren Öztunç, büyük miting sonrası Kahramanmaraş merkezde çalışmalarına devam diyor.

İKTİDAR KAHRAMANMARAŞLIDAN UZAK
Dün kapalı çarşıda esnafla hasbihâl eden Öztunç, Kahramanmaraş Sanayi ve Ticaret Odası yönetim kurulu ile de partisinin il binasında bir araya geldi. Esnaf ve Sanatkârlar Odası’na da ziyarette bulunan Öztunç, mevcut sorunları dinledi, çözüm önerilerini sundu. Kendisini bağrına basan esnafa yönelik “Tüm engelleri birlikte çalışma ruhuyla el ele vererek aşacağız” mesajı veren Öztunç, iktidarı Kahramanmaraşlıya uzak ve sorunlarından bi’ haber olarak tanımladı.

MAHZUNİ SAZ ÇALDI
Akşam saatlerinde Narlı’ya geçen Öztunç Elbistanlılar Derneğinin düzenlediği dayanışma gecesinde ünlü halk ozanı Âşık Mahzuni Şerif’in oğlu Ali Mahzuni’nin sazı eşliğinde Narlı eşrafıyla sohbetlerde bulundu.

“ÜLKEME HUZUR VE BARIŞ GELECEK”
Ziyaretlerinde kendilerini gösterilen yoğun ilgi ve alakadan mutlu olduğunu ve ülkenin gelecek günleri adına umutlarının artarak devam ettiğini vurgulayan Öztunç, “ 24 Haziran seçimlerinden sonra bizim iktidarımızla birlikte hem esnaf hem de vatandaş rahat bir nefes alacak. Ülkeme huzur ve barış gelecek” dedi.

“PARTİZANLIĞA YER YOK”
“Tabiatımda insan ayırmak yok” diyerek kapsayıcı bir siyaset izleyeceklerinin mesajını veren Öztunç, “Hiç kimseye sormam kimsin, necisin. Sormadım, sormayacağım. Oy veren vermeyen tüm herkesin Milletvekili olacağım. Siyasetteki amacımım halka hizmet bu nedenle partizanlığa yer yok” ifadelerini kullandı.

20 KÖYE GİDECEK
Bu güne de erken başlayarak Tema Vakfı Kahramanmaraş şubesine ziyarette bulunan Öztunç, programının devamında merkeze bağlı 20 köyde vatandaşlarla bir araya gelerek hasret gidermeyi planlıyor.