AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Yeni iİçe teşkilatı binası ile vatandaşlar dertlerini çözüme kavuşturduklarını ve taleplerden memnun olduklarını söyledi.

Debgici kongrede yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Böyle güzel bir toplulukla siyaset yapmanın memlekete hizmet etmeninin etmenin onurunu bize bahşeden Allah’a hamd olsun. Göreve geldiğimiz 29 Kasım 2014 tarihinde bugüne kadar millete hizmet yolunda gerektiğinde işimizi, eşimizi bırakarak gece gündüz demeden gidilmedik mahalle, çalmadık kapı bırakmadan bugünlere geldik. Görev aldığımız zarfında Türkiye’de ve dünyada siyasi gündem olarak bir takım kumpasların kuruldu. Ancak çıktığımız bu yolda tüm kurulan oyunlar Allah’ın yardımıyla bir bir bozuldu. Ak kadrolar her zaman hizmete devam etti. 

"BAŞARILI OLAMAYACAKLAR"
7 Haziran seçimleri sonrasında partimiz Türkiye’ genelinde en yüksek oy almasına rağmen hükümeti kurma oranına yaklaşamadığı için sıkıntılı süreçler geçirdik. Ekonomik anlamda Türkiye'yi nasıl parçalayabiliriz diyenler hiçbir zaman başarılı olamayacaktır.

1 Kasımda yapılan seçimlerde partimiz aziz milletimizin oyunları bozması neticisende ile yüksek oranda oy alarak devletimizi yönetmeye devam etmiştir. 

"15 TEMMUZ GÜNÜ GELDİĞİNDE..."
Kongremiz sonrasında hizmetlerde aksama olmadan yolumuza devam ederken 15 Temmuz günü geldiğinde TSK’nın içerisine sızmış hainlerle bir kaos ortamları oluşmuştur. Bu vesiileyle tüm şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet diliyorum: Milletimizin destekleri ile alınmış Tank, Top, Helikopterler ile milletimize saldıranlar başarılı olmamıştır ve olamayacaktır. 

"BİZ HALKIMIZ İÇİN BURADAYIZ"
Yeni Cumhurbaşkanlığı sistemine geçtiğimizden itibaren artık seçilebilmenin %50 artı 1 olarak belirlenmiştir. Biz yeni seçim sistemine bugünden itibaren çalışmaya başladık. Biz halkımız için buradayız ve onların dertleri ile dertleniyoruz.”