AK Parti grup toplantısında konuşan Binali Yıldırım, CHP'lilerin HDP'li milletvekillerinin tutuklanmasını hukuksuz bularak bildiri yayınlamasını sert sözlerle eleştirdi: "Bu kafayla sittin sene iktidar olamazsınız."

"KUZU KUZU YARGI KARŞISINA ÇIKTILAR"
"Bir HDP milletvekili hariç 54 tanesi mahkemenin kararına uymayacaklarını söyleyerek adeta hukuka meydan okudu. Kuzu kuzu yargının karşısına çıkacaklar, çıktılar. Seçilmiş olmak kimseye suç işleme hakkı vermez."

SİZ SİTTİN SENE İKTİDAR OLAMAZSINIZ

"CHP toplanmış acele açıklama yapıyor. Ne oldu kardeşim? Terör olayları, patlamalar oldukça toplanmıyorsunuz da şimdi niye programlarınızı iptal edip toplanıyorsunuz. Yaptıkları açıklama tam bir siyasi basiretsizliktir. Nedir bu ya, kepazelik. Üniversitelerin okudukları boykot bildirgeleri gibi. Siz ana muhalefetsiniz. Siz bu kafayla sittin sene iktidar olamazsınız."

BIRAKIN TÜRKİYE İLE UĞRAŞMAYI DA..
Yıldırım ayrıca, Avrupa'nın Türkiye ile uğraşmak yerine PKK'lı uyuşturucu tacirlerine karşı bir şeyler yapması gerektiğini ifade etti.

"Avrupalı dostlarımıza selam gönderiyorum. Bırakın Türkiye'nin hukuk mücadelesiyle uğraşmayı da, PKK'lı uyuşturucu tacirlerine karşı bir şey yapın, bir şey söyleyin.

Geleceğinizi zehirleyen PKK'lı uyuşturucu tacirlerine bir laf edin. Uyuşturucu ile mücadele için başbakan yardımcısı koordinasyonunda Uyuşturucuyla Mücadele Yüksek Kurulu oluşturduk.

Dünya mülteciler konusunda duyarsız sadece konuşuyorlar. Söyleneceğinize biraz yük alın."