Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle;

İnanıyorum ki 31 Mart'ta Türkiye ehline emanet edilecek. Türkiye'nin önünü kesmeye kimsenin gücü yetmeyecektir.

Belalar kol geziyorsa silip atacak direyet vardır bu millette zalimler toplanıp yıkım için fırsat kolluyorsa hepsini def edecek hamiyet vardır heyecan vardır. Bunların hepsi buradadır bu salondadır. 

Hiçbir hain aklından çıkarmasın ki sınırda nöbete ihtiyaç varsa bir sela yeter bu millete.

Sağduyunun birlikteliği Cumhur İttifakı diyor, parlak bir geleceğin kilidini açmak için çalışıyoruz.

Türk milletine hizmet yolunda sorun varsa aşacağız. Hep söylüyorum, "İman varsa imkan vardı, irade diriyse istikbal güvendedir." Gerisi masaldır, palavradır. 

MHP için imkansız diye bir şey yoktur, böyle bir şey kitabımızda asla yazmayacaktır. 9 Şubat'ta MHP'nin 50. yıldönümünün şölen havasında, çok görkemli bir şekilde kutlayacağız.

Davamıza gölge düşürenler kaçmaya mahkumdur. Bunlar kaçtıkça biz de kovalayacağız.

Partimizin yaşı 50’dir, siyasetimizin yaşı 71’dir, davamızın yaşı ise Türklüğün yaşı ile yaşıttır ve eşittir.

Öyle bir dönemdeyiz ki hem tarih yazıyor hem de yazılan tarihe şahitlik ediyoruz. Şehitlerimiz ve gazilerimiz emin olsun. Mücadelemizden dönmeyiz.

24 Haziran seçimleri ile ülkemiz yeni bir hükümet sistemine geçti. Bu tarihi bir eşiktir. MHP olarak çıkar gözetmeksizin bekamızın haklarını savunmak için ne gerekiyorsa onu yapıyoruz. 1 Nisan sabahı için felaket senaryoları yazanların hevesleri kursaklarında kalacaktır. Yeni sistemin mimarlarından biri de MHP'dir.

"VAY DENSİZ VAY..."

Vay densiz vay... Bekayı zeka sorunu olarak görmek ancak senin gibi mankurtların işidir. Sabah başka akşam başka çarkıfeleklerin üslubudur.  Zaten zillet koalisyonu 31 Mart'ı beka olarak görseydi, biz kendimizi sorgulardık. Kimin ne söylediğinin önemi yok 31 Mart seçimleri beka seçimidir.

Fırat'ın doğusu hainlerden temizlenmedikten sonra vatan tehlikededir. Fırat'ın doğusunda neyin olacağı belli değil, güvenli bölge teklifi masada ama içeriğini bilen yok. ABD'nin dayattığı güvenli bölge teklifi ile terör örgütlerinin güvenliğini sağlama ön plandadır.

"ABD'NİN DAYATMALARI UYGULANIRSA, ORTADOĞU'DA BUGÜNLERİ MUMLA ARATACAK"

Güvenli bölge önerisini, terör örgütlerinin güvenliği için planlayanlar ateşle oynamaktadır. ABD'nin dayatmaları uygulanırsa, Ortadoğu'da meydana gelecekleri bugünleri mumla aratacaktır. Hepimiz birlikte Türk milletiyiz. Doğudan batıya, güneyden kuzeye bölünmez bir aileyiz. Kürt kökenli kardeşlerimiz ile terör örgütleri arasında bir bağ kurmak tarihe ihanettir.

Kürt ne kadar Kürt'se, biz de o kadar Kürt'üz. Biz ne kadar Türk'sek, Kürt de o kadar Türk'dür

Menbiç tepeden tırnağa arındırmalıdır.

Nefsimiz de çöktüremezsek davamızı devletleştiremeyiz. Cumhur İttifakı Türkiye'nin geleceğini kuruyor. Buna uygun hazırlık içinde olmalıyız. Devlet vatan bayrak Türkçe bekadır.  Rehavete kapılmada ihmale düşmeden 31 Mart seçimlerine hazırlanacağız.

Yeni darbe senaryoları dillendirenlerin,  bunun için el ovuşturanların başına dünyayı yıkacağız.